Partizan odustaje od Kupa?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.02.2015.
13:59
Izvor: Sportske.net

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević nagovestio je da crno-beli možda neće putovati u Niš na završnicu "Kupa Radivoja Koraća" a kao razlog naveo je "finansijske probleme".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Najtrofejiniji košarkaški klub u Srbiji mogao bi da propusti završni turnir "Kupa Radovija Koraća" u Nišu zbog teške finansijske situacije.

To je na današnjoj konferenciji za medije nagovestio trener Partizana Duško Vujošević koji na pitanje da prokomentariše žreb i eventualni duel sa Zvezdom u polufinalu dao neočekivan odgovor.

"O Kupu ću pričati kada bude bila konferencija pred to takmičenje, i ako uopšte budemo išli u Niš... Znate u kakvoj smo materijalnoj situaciji", rekao je kratko Vujošević.

Iznenađeni novinari su ga pitali da li on to nagoveštava odustajanje Partizana od takmičenja u Kupu, a Vujošević je kratko odgovorio: "Sve je otvoreno".

Završni turnir "Kupa Radivoja Koraća" počinje 19. februara u Nišu, a na njemu učestvuje osam klubova, koji sami snose troškove puta i boravka na turniru.

Na novinarsko pitanje da li će možda prevoznik "Lasta" prevesti tim u Niš, pošto je u sponzorskom pulu, Vujošević je odgovorio: "Možda ćemo ići astralno u Niš".

Podsećamo da su crno-beli prošle godine ispali u četvrtfinalu pošto su u duel sa FMP-om ušli bez povređenih igrača i onih koje je Duško Vujošević odmarao za završnicu sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogi with the trojka
Saturday, 07.02.2015
15:02

Hahahah,pleja najavljuju da ga traze konstantno,izlaze stalno nova imena,Todoric juce kaze da su blizu neka imena,da ce se dovesti mozda i plej i centar,ovde se najavljuju pre neki dan 2 BOMBE,a mi nemamo za put u NIS :).Ako ovo niko ne provali sta znaci,onda niste pravi navijaci :) hahahaha

avatar
stevan98
Saturday, 07.02.2015
15:26

Tebra hel tnas nesti z vezi tog pleya. Ako nemaju para daj ja ću im dati za mesec dana da igra samo da dodje vise. Treba iskoristiti ovu losu formu pantera i ostaviti ih bez i jednog trofeja

avatar
Bogi with the trojka
Sunday, 08.02.2015
01:08

Pa sta cekas sa tim davanjem,ako imas trci i daj,oni nemaju zute banke trenutno...

avatar
Zoran Stevic
Saturday, 07.02.2015
15:33

Bravo Bogi, ti si pravi navijac, provalio si!?nI ja sam provalio, jadno, cemerno, tuzno, a tvoj komentar je vrlo nesrecan, treba da precutis od sramote, a ne da se toboze srecno radujes!