Partizan nema nameru da smenjuje trenera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.12.2015.
12:31
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Iako je od 12 odigranih utakmica ove sezone Partizan čak osam izgubio, treneru Petru Božiću se klupa još nije ''uzdrmala''.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Naravno, glavni razlog za ovakve rezultate Partizana je teška finansijska situacija u kojoj se klub već godinama nalazi, ali ono zbog čega određeni broj navijača sumnja u Božićeve trenerske kvalitete, jeste činjenica da su crno-beli većinu od osam poraza doživeli u neizvesnim završnicama.

Ipak, Pera Božić i dalje ima punu podršku novog klupskog rukovodstva, koje mu je i ukazalo poverenje umesto trofejnog stručnjaka Duška Vujoševića.

Na tu temu je za ''Informer'' govorio sportski direktor Partizana Dragan Todorić, koji naglašava da su na početku sezone svi u klubu bili potpuno svesni da će ona biti veoma teška za crno-bele, ali i pored svih problema veruje da će u nastavku sezone rezultati Partizana biti znatno bolji.

''Kod nas uvek kada su loši rezultati, a evidentno je da su loši rezultati, svi krive trenera. Ali, ja moram da naglasim da Božić ima svu podršku uprave kluba.

 Ne smemo da dozvolimo da nam se ponavljaju neke greške zbog kojih smo gubili utakmice u završnici. Takođe, moramo da izdržimo i pritiske koji nam dolaze spolja'',
istakao je Todorić.

Prva naredna prilika za popravljanje utiska i dalji pomak na tabeli biće narednog vikenda, u subotu, kada će Partizan dočekati ekipu ljubljanske Olimpije.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 01.12.2015
16:23

I ja sam za to da treba dati Peri punu podršku. Na početku ja karijere kao prvi trener, hej pa to je naš Pera, dizač trofeja, i mislim da ga trebamo istrpeti. Pa ne možeš smenjivati trenera nakon 3 meseca, dajte ljudi... Mislim da nam tim nije sjajan a opet smo sve mečeve (osim sa Megom) bili rezultatski ravnopravni u većem delu meča (doduše, Zvezda nas je slomila u potpunosti zadnjom četvrtinom) ali hajmo da verujemo, uvek nas je to krasilo, poverenje i nada. Ja sam zaista istinski optimista po pitanju ove sezone i imam poverenja u Peru.

avatar
116 GODINA VELICINE
Tuesday, 01.12.2015
18:21

Da si ovo napisao pre cetiri-pet kola pa i da shvatim, sada je vec kasno za to! Ne mogu nasi klinci da napreduju sa strategom (oni stariji da nauce nesto od njega) koji je sa njima u takvom odnosu kao da su mu drugovi iz klupe...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 01.12.2015
13:56

Normalna i prihvatljiva jer ni prihvatljiva sigurno nije! Dovedite Dzikica ili Nikolica, probajte da se konsolidujete dok vrag ne bude skroz odneo salu!

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 01.12.2015
13:54

Problem je upravo u tome sto nema pritiska iznutra i sto podrzavate Peru ovako bezuslovno, a kritike dozivljavate kao zlonamerne! Svi mi znamo da je dobar covek, vidi se da ni mrava ne bi zgazio, ali nije ni nas tim toliko los da bi ovo bila normalna situacija, a i liga je slabija!