Partizan ne odustaje od Evrokupa, sledi suspenzija?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.04.2016.
14:16
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Izgleda da ni najnoviji sastanak predsednika KSS Dragana Đilasa i predstavnika Partizana nije doneo željeni rezultat. Na pomolu drastične mere?

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako je i najavljivano, povodom najnovijih pritisaka iz FIBA, a čije posledice već oseća i rpska košarka, danas je održan sastanak predsednika KSS Dragana Đilasa i predstavnika Partizana, sa ciljem da se nađe kompromisno rešenje, kako naš nacionalni tim ne bi ispaštao.

Partizan su na ovom sastanku predstavljali predsednik kluba Nikola Peković i direktor Dragan Todorić, ali kako prenosi ''Blic'', izgleda da do dogovora nije došlo.

Podsetimo, zbog ultimatuma iz FIBA, KSS je juče doneo odluku da iz domaćeg prvenstva suspenduje klubove koji budu ostali pri stavu da igraju Evrokup, a to se u aktuelnoj situaciji odnosi na Partizan.

Međutim, ta pretnja nije uplašila crno-bele, koji svoj glavni interes vide u prohodnosti ka Evroligi, a što bi im bilo omogućeno samo učešćem u Evrokupu naredne sezone.

Naravno, očekuju se i zvanične izjave posle ovog sastanka, ali kako sada stoje stvari, Partizanu preti izbacivanje iz domaćeg šampionata.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Wednesday, 20.04.2016
19:11

избаците их из лиге,ионако стално крше правила,нигде у свету не постоји међународна фузија,један клуб,а два се такмиче у различитим лигама,нека се одлуче већ једном:игокеа или партизан,загреб или лакташи

avatar
Partibrejker
Wednesday, 20.04.2016
14:44

A šta će biti sa ABA ligom?Juče u saopštenju KSS je rečeno da će, pored toga što će klubovi koji izaberu EK biti suspendovani, ukoliko ABA ne odustane od sporazuma sa ECA izgubiti saglasnost KSS da klubovi iz Srbije igraju istu.Prema tome i Zvezda i Mega bi morali da se izjasne za ABA ili KLS.Jer kako sada stvari stoje,pošto su iz ABA juče i odgovorili da ostaju uz ECA,nemoguće je da isti klub igra i ABA i KLS.

avatar
Wednesday, 20.04.2016
18:33

A tek to sto jos nije reseno, ej...

avatar
Wednesday, 20.04.2016
21:09

Videcemo vec sta ce biti, sutra bi mnogo toga trebalo da bude jasnije...

avatar
Partibrejker
Wednesday, 20.04.2016
20:19

Pa to je kljucno pitanje.Onaj savez ciji klub/klubovi igra ABA trpi sankcije FIBA.A opet bez ABA nema EL.Ili da ABA raskine ugovor ECA,što se nece desiti.

avatar
Trener u romingu
Wednesday, 20.04.2016
14:42

U godinama koje dolaze,partizan može gledati Evroligu putem malih ekrana gledajući Zvezdu,ili gledati history chanel sa onim što je bilo.....

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 20.04.2016
18:11

Ne gleda vas niko,jer niko ne zna da li postojite#smesni#fmp-e

avatar
Wednesday, 20.04.2016
14:33

Nema dogovora, a neće ga ni biti sa Čovećivim izaslanikom, sa predsednikom KSS, predstavnikom tri kluba: kk crvena zvezda, kk crvena zvezda telekom i kk fmp!

avatar
Wednesday, 20.04.2016
14:20

Otkad ja pisem da mi treba sami da istupimo, a to vazi za sve nase sekcije i sve nase klubove! Svi u izbeglistvo kao pre sto godina pa ko prezivi. Sledi Partizanov velicanstveni povratak u Fuenlabradu, dogodine u N. Sadu! :-D

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 20.04.2016
14:18

Jadan je nas KSS.