Partizan na Krku sa trenerom, ali bez "kvarteta" igrača

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.03.2017.
14:40
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Košarkaši Partizana od 17 časova dočekuju Krku u okviru pretposlednjeg kola ligaškog dela regionalnog šampionata, a konačno će ekipu sa klupe predvoditi Aleksandar Džikić.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nakon pet uzastopnih mečeva na kojima je ekipu Partizana sa klupe predvodio Nenad Čanak, šef stručnog štaba vicešampiona Srbije Aleksandar Džikić ponovo će zauzeti poziciju kraj aut linije, piše "Blic".

Strateg košarkaškog kluba Partizan odsustvovao je dve nedelje zbog trovanja salmonelom, pa je njegov pomoćnik vodio ekipu na Kupu Radivoja Koraća i u mečevima sa Zadrom i Mega Leksom.

Ono što nije dobra vest pred duel sa Krkom jeste podatak da će zbog različitih vrsta problema van stroja ostati Novica Veličković, Vilijem Hečer, Džamont Gordon i Kenan Karahodžić.

Pored trenera Džikića, nakon oporavka od trovanja salmonelom, u stroj se vraćaju Vanja Marinković, Miloš Koprivica, Slobodan Jovanović, kao i Branislav Ratkovica i Frenk Robinson.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Sunday, 05.03.2017
18:21

jao kad vidim Koprivicu u u igri nije mi dobro. Mozda je dobar decko, ali bolje da se uhvati knjige dok je mlad, nece se on od kosarke 'leba najesti.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
15:53