Partizan može bolje, Džons je pravo pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.11.2015.
10:52
Izvor: Sportske.net, b92.net

Posle šestog poraza u osam odigranih mečeva u ABA ligi ove sezone, u ekipi Partizana ipak vide i optimističke naznake kad su u pitanju prave mogućnosti Božićevog tima.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ako ste propustili, Partizan je sinoć u ''Pioniru'' sjajno ušao u duel sa Crvenom zvezdom, dobio prvi četvrtinu sa ubedljivih 24-13, ali je zatim Zvezda pojačala ritam i igra crno-belih se potpuno raspala.

Ipak, ono što je bilo primetno, jeste da se novajlija Kevin Džouns odlično uklopio u ekipu, pokazao je kvalitet, a njegov saigrač Čedomir Vitkovac veruje da će tek u narednim mečevima Amerikanac pokazati kakvo je pojačanje nedavno dobio Partizan.

''Mislim da možemo znatno bolje da igramo od ovoga i mislim da ćemo to pokazati u subotu protiv Budućnosti. To je izuzetno važan meč za nas.

Kad je u pitanju Džouns, on
je već sada pokazao da će biti pravo pojačanje, reč je o izuzetnom momku i odličnom igraču. Kada se još bude uklopio, biće još i bolji'', optimista je Vitkovac, a prenosi B92.

Ono što Partizanu predstavlja dodatni problem, jeste težak raspored u narednom periodu, pa je teško očekivati njihov značajniji napredak na tabeli u sledećih nekoliko kola.

Ipak, ukoliko bi iznenadili Podgoričane, situacija bi mogla značajnije da se promeni.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
12:04

MORA bolje! Trebali smo da imamo barem 4-4, a imamo 2-6, katastrofa!!!

avatar
hcXpfc
Wednesday, 04.11.2015
12:00

Džons je dobar igrač, ali to nije toliko bitno za Partizan jer zbog njegovog ugovora neće moći dacse zaradi na njemu, tako da predstavlja direktan trošak. Jedino se može isplatiti ako Partizan izbori F4 aba, tj nekako da izbegne FMP u polufinalu i proba nešto da izgura. Nisam neki optimista po tom pitanju!

avatar
Milos023
Wednesday, 04.11.2015
17:03

Hahahaha,jos uvek nisi otisao na grupnu terapiju,a potrebno ti je :D imas neke halucinacije da mozete do F4,a jos uvek te drzi strah od FMP-a kako vas je izbacio iz kupa,pa ga vidis u u ABA ligi :) svaka cast momcino,nadmasio si samog sebe :D Hahahaha,simpatican neki mladic,ali je bistar ko litar boze :D

avatar
Milos023
Thursday, 05.11.2015
16:44

Tvoji komentari su objavljeni mnogo vise puta nego sto su trebali,imas brate milion profila sa kojih pises,malo ti je?!

avatar
hcXpfc
Wednesday, 04.11.2015
22:32

Ja pravo na mišljenje imam kao i ti što imaš pravo da se složiš ili ne, ali ne i da vređaš. Iz ovih par rečenica vidi se tvoj karakter i vidi se da si strašno siguran u sebe kada si iza tvog monitora, tastature i miša. A ovaj propust neka ide na dušu redakcije sportske.net, jer meni nisu objavljivani komentari koji nisu bili čak ni blizu ovako drski kao ovaj tvoj. Strašno!

avatar
Wednesday, 04.11.2015
11:59

Optimizam za dno tabele ;-)