Partizan - Mnogo briga za Džikića pred start Superlige

Autor: Darko Mitrović
subota 23.04.2016.
16:24
Izvor: Sportske.net, Sport

Dvoipomesečna pauza usred sezone je nešto što, izgleda, samo Srbija može da ponudi...

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

To je na svojoj koži ovog proleća osetila i ekipa Partizana, koja pokušava da se što bolje spremi za start Superlige i ubrzani tempo utakmica u domaćem šampionatu.

Taj početak se polako približava, ali trener Aleksandar Džikić ima dosts kadreovskih problema, o kojima je govorio u izjavi za ''Sport''.

''Dosta nas remete odsudstva Džamara Vilsona i Novice Veličkovića, iako će biti spremni za početak Superlige. Povrede su zaradili na jednoj od kontrolnih utakmica. Nije ništa krucijalno, ali…'', konstatovao je Džikić.

To, međutim, nije sve kada su povrede u pitanju. Mihajlo Andrić i Božo Đumić su takođe neizvesni za start Superlige, pogotovo ovaj drugi.

''Mihajlo Andrić je izašao iz teške povrede, zbog koje je praktično preskočio dosadašnji deo sezone, ali još uvek to nije onaj stari momak, logično, da mu je potrebno vreme da izbori mesto u rotaciji.

Božo Đumić privodi kraju terapeutski deo oporavka, ali je sasvim druga stvar mesto i uloga na treningu, kontakt, lopta…'',
ističe Džikić.

Brige Džikiću zadaje i loša forma Eda Murića, što je bilo primetno tokom prethodnih kontrolnih mečeva.

''Odigrao je u Kraljevu protiv Mege, prvi put posle nekoliko dana pauze, ali nije bio briljantan odnosno onakav kakav je potreban za naš nivo igre. Neke stvari su ga udaljile od terena, pa i pauza duža nego što je trebalo'',
otkriva Džikić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Sunday, 24.04.2016
09:08

Da li neko kada se tacno Bozo Djumic vraca na parket?.Valjda nece protiv Zvezde u polufinalu superlige.Plasim se,Stimac i Cirbes nece moci nikako protiv njega,pokusacemo sa Nasticem.