Partizan - Mirno i koncentrisano na Cedevitu

Autor: Beta Beta
petak 10.10.2014.
15:18
Izvor: Beta

Košarkaši Partizana moraće da budu mirni i koncentrisani u igri ako žele da pobede Cedevitu u Jadranskoj ligi, rekao je danas pomoćni trener crno-belih Velimir Gašić.

szolnokiolaj.hu
szolnokiolaj.hu

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević je suspendovan na jednu utakmicu, pa će crno-bele na susretu sa Cedevitom voditi njegov pomoćnik.

"Očekujemo reakciju ekipe posle poraza, i sa velikom motivacijom čekamo naredni duel protiv Cedevite. Biće potrebno mnogo energije, mnogo koncentracije i mirnoće u igri, u što dužim intervalima u samoj utakmici, da bi naš mladi tim odigrao dobro meč i na kraju pobedio", rekao je Gašić za klupski sajt.

Gašić je kazao da je Cedevita "odlično izbalansiran tim", koji trenutno ne igra svoju najbolju košarku.

"Cedevita u poslednjih nekoliko godina beleži neverovatne pomake, što se tiče same organizacije i rezultata, sa veoma kvalitenim evroligaškim timom. Uz sve to, ovaj meč za nas predstavlja početak jednog niza utakmica, u veoma zgusnutom kalendaru takmičenja"
, kazao je pomoćni trener crno-belih.

Prema njegovim rečima, košarkaši Partizana su spremni za sva iskušenja koja ih očekuju u narednom periodu.

"U narednih sedam dana odigraćemo tri utakmice na gostujućem terenu, što samo po sebi sa aspekta neke zahtevnosti i ritma odigravanja tih mečeva, predstavlja jednu veliku energetsku potrošnju ekipe, ali duboko verujem da smo spremni za sva iskušenja koja nas očekuju", istakao je Gašić.

Utakmica između Partizana i Cedevite igraće se sutra od 19.00 u trećem kolu regionalnog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke