Partizan konačno u ''Pioniru'' pred ''Grobarima'', stiže još jedno pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.10.2015.
19:26
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Posle dva uzastopna poraza na startu nove sezone, iz Partizana stiže najava još jednog pojačanja.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana će posle dva vezana gostovanja, konačno zaigrati i pred svojim navijačima u ''Pioniru'', u meču trećeg kola ABA lige protiv MZT-a iz Skoplja.

Utakmica je na programu u utorak od 21 čas, a trener Petar Božić je u najavi tog susreta naglasio da tim Partizana još uvek nije kompletiran i da se može očekivati skoro angažovanje još jednog igrača , i to na poziciji četiri ili pet.

Božić je ponovo istakao da su u prva dva kola protiv Metalca i Mega Leksa viđene oscilacije u igri njegovog tima, ali da je to posledica nedeovopljne uigranosti novih igrača.

''Čeka nas jako težak posao, moramo da izvučemo pouke iz prva dva meča i iz agresivne odbrane tražimo lake poene u napadu. Imamo dosta novih momaka sa drugačijim ulogama, Cvetković i Perović su se kasno priključili i to su neki od razloga naših oscilacija'', izjavio je Božić.

A s obzirom da je deo navijača Partizana bio veoma nezadovoljan smenom trofejnog trenera Duška Vujoševića, biće zanimljivo videti koliko će se pristalica crno-belih okupiti sutra u ''Pioniru''.

Jedno je sigurno, ovom mladom timu i mladom treneru Božiću, podrška sa tribina je preko potrebna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor ijopet
Monday, 05.10.2015
22:32

Stigle drzavne parice, kukanje je naprasno prestalo. Igraci se dovode, radna zajednica je primila plate... Nismo drzavni klub, ne nismo... Drzava nas gasi...

avatar
Micko Cvetkovic
Tuesday, 06.10.2015
22:57

Nisi se skoro pregledao??