Partizan kompletan, Džikić pohvalno o FMP-u

Autor: Beta Beta
utorak 06.06.2017.
11:49
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da je ekipa zdrava i kompletna pred početak serije protiv FMP-a i da mora da bude maksimalno koncentrisana i ide korak po korak.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Partizan će u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Mozzart Superlige dočekati FMP u sredu u 21.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

"Dobro poznajemo našeg protivnika u polufinalu. Znamo da je to tim koji ima dosta kvaliteta i potencijala. Vrlo je važno što u ovu seriju ulazimo zdravi i kompletni. Svesni smo da moramo kroz završnicu sezone da prođemo korak po korak, fokusirani uvek na sledeću utakmicu", rekao je Džikić za klupski sajt u najavi polufinalne serije.

Aleksandar Džikić će moći da računa na kompletan sastav, pošto će se u tim vratiti Uroš Luković.

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić rekao je da njegova ekipa mora da bude maksimalno koncentrisana.

"Kreće plej-of serija i odavde nema nazad. Svaki minut je važan, svaka lopta je ključna. U narednim danima moramo biti maksimalno koncentrisani. Radili smo dobro tokom čitave sezone i sad hoćemo da je završimo na najbolji način", kazao je Andrić.

Ulaznice za prvo polufinale prodavaće se na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" po ceni od 300 dinara za tribine i 500 za parter.

Partizan je pozvao publiku da dođe u što većem broju i "fer i sportskim navijanjem" pruži podršku crno-belima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Tuesday, 06.06.2017
12:55

Pa normalno da su svi zdravi kad smo otpustili Robinsona i Gordona.Dosli povredjeni,sve vreme se lecili i otisli malo manje povredjeni.

avatar
Tuesday, 06.06.2017
12:12

kako je smeo da izgovori FMP ? ... odmah zabrana bavljenjem kosarkom