Partizan - Kako se oporaviti od šoka? Njemu je najteže posle svega...

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.11.2016.
11:19
Izvor: Sportske.net

Svakakve dramatične završnice smo mogli da vidimo na košarkaškim terenima širom sveta, ali ono što smo sinoć videli u hali ''Aleksandar Nikolić'' izgleda da samo Partizanu može da se desi...

Beta/ABAliga/KKPartizan/Ev
Beta/ABAliga/KKPartizan/Ev

Povezane vesti

Bila je to prava lekcija na temu ''Kako uzdrmanog protivnika vratiti u život'', a u glavnim ulogama su u finišu regularnog toka meča sa italijanskim Sasarijem bili Stefan Birčević, Mihajlo Andrić i Bane Ratkovica.

Tri neverovatna prekršaja u poslednjih minut i po, prekršaja zbog kojih su se navijači u šoku hvatali za glavu, sve uz pogotke protivničkih igrača kojima su tako bukvalno poklanjana i slobodna bacanja, pa su se košarkaši Sasarija ni krivi, ni dužni, vratili u igru i u produžetku dobili meč.

Mogli su to da učine i na kraju regularnog dela, ali jedan od pomenuth poklona Gabrijel Olaseni nije iskoristio sa linije penala u poslednjoj sekundi.

Rezultatom 79:79 ušlo se u produžetak, gosti su u dodatnih pet minuta uspeli da dotuku crno-bele, iako je Vilijam Hečer na četiri sekunde pre kraja uspeo se izbori za priliku da crno-belima donese još jedan produžetak.

Pri rezultatu 88:85, on je uspeo da maltene sa pola terena iznudi prekrja za tri slobodna bacanja, ali je od ta tri iskoristio dva, posle čega su Partizanove nade u uspeh u ovom meču ugašene.

Nedugo zatim, Hečer se oglasio i na Tviteru, opisujući navijačima koliko je razočaran, kao da želi da preuzme krivicu za sinoćnji neuspeh.

''Imao sam i bolje dane... sa svim dobrim stvarima, moraju da se prihvate i loše. Niko nije razočaraniji od mene'', napisao je Hečer.

Zaista, Partizan je doživeo najteži udarac od početka sezone i biće zanimljivo videti kako će i da li će uspeti da se uskoro oporave od ovog šoka...

Pogotovo što je i poseta na njihovim utakmicama sve slabija kako sezona odmiče. Sinoć je na tribinama bilo tek oko 4.000 ''Grobara''...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Wednesday, 30.11.2016
13:39

Kakvo ime Aleksa dar nikolic, sta menaju ime, naviko sam da cujem hala Pionir sada ovo Boze me sacuvaj

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
12:22

Nadam se da neces imati gorih barem ne po pitanju izvodjenja sl. bacanja:-) Dobro je ovde primetio jedan Grobar, vi nama prebrojite svakog navijaca...

avatar
Donald Tramp
Wednesday, 30.11.2016
14:09

Kod Zvezde se uvek zna koliko navijača u broj... Recimo na zadnjoj evroligaskoj je bilo sa plaćenim kartama 14852....nA kod vas uvek okruglo kao i sada 4000 ma da.... Za samo dve godine ste srozali a ček još koju godinu... Delicete karta po vrtićima džabe da bi vas neko gledao...

avatar
ariton
Saturday, 03.12.2016
10:22

Opet se javilo tužno deteiz komšiluka.Stvarno čovek ds te žali greota.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
16:30

Vas uopste nema na zvezdinim utakmicama, broj gledalaca je nula, a kamoli da vas ima 15 hiljada plus, o cemu bre ti pricas. Kad ste se pre pet i po godina gasili, nije vas bilo ni hiljadu-dve na kraju, toliko vam je bilo stalo, deset godina pre toga ste se spasili gasenja, a tad je vec bilo dosta ljudi na vasim utakmicama, a bilo je cak i Grobara.