Partizan je "magnet" za publiku u Evroligi - Evo dokaza!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.09.2014.
19:51
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan NIS posle više od decenije neće nastupiti u Evroligi a veći broj najboljih timova na "starom kontinentu" neće obradovati ta vest jer crno-beli predstavljaju magnet za navijače.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Predstojeća evroligaška sezona proteći će posle više od deset godina bez šampiona Srbije.

Navijačima Partizana sigurno će nedostajati spektakularne utakmice u "Pioniru" ali ako ste mislili da samo "Grobari" žale zbog toga što crno-beli neće igrati u elitnom takmičenji grdno ste se prevarili.

O tome da Partizan predstavlja važno ime u evropskoj košarci koje kao magnet privlači publiku kada crno-beli igraju kao gosti govori i statistika iz minulih sezona ali i današnja fotografija koja se pojavila na "fejsbuk" profilu moskovskog CSKA.

Šampion VTB Lige postavio je na svoju "fejsbuk" stranu grafikon na kojem se vidi da je samo u dva navrata tokom prethodne sezone hala bila rasprodata.

Dogodilo se da CSKA samo u duelima sa Partizanom i Barselonom napuni halu do poslednjeg mesta što dokazuje tvrdnju da crno-beli spadaju u probrano društvo koje može da se pohvali time da puni hale gde god da igra.

CSKA

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke