Partizan izgubio meč, Božić nije podršku kluba!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.12.2015.
22:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor KK Partizan NIS Dragan Todorić 'potpisao' je kapitulaciju u borbi za plej-of ABA lige ali je poručio da trener Petar Božić ima punu podršku klupskog rukovodstva.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS u subotu je izgubio dobijenu utakmicu posle čega je postalo jasno da crno-beli više ne mogu da se nadaju plasmanu u plej-of ABA lige.

Ekipa Petra Božića uspela je da prokocka 18 poena prednosti nad Mega Leksom što je podatak koji je frapirao i sportskog direktor Dragana Todorića.

"Ne pamtim ovakav razvoj meča, a dugo sam u košarci. Možda najboljih 27-28 minuta u sezoni, a onda smo sve to prosuli za nekoliko minuta. Težak, bolan poraz, kojim smo izgubili šansu da budemo u plej-ofu" rekao je Todorić za "Novosti".

Posle poraza od Mega Leksa preovladao je većinski stav navijača da trener Petar Božić nema kapacitet da vodi crno-bele ali nekadašnji kapiten i pored toga nije izgubio podršku čelnika kluba.

"Nije idealno, ali najlakše je povući ishitren potez, a Partizan to nikada nije radio, bar ne koliko se ja sećam, a dugo sam u klubu. Božić ima puno poverenje kluba" poručuje Todorić.

Najtrofejniji srpski klub posle 15 odigranih utakmica u ABA ligi ima skor 6-9 i nalazi se na desetoj poziciji na tabeli.

"Kada smo angažovali Božića, bili smo svesni da je neiskusan, da će biti i grešaka, ali verovali smo i verujemo da ima potencijala. Jedna od uloga trenera je i da trpi pritisak. Tako je uvek u sportu" zaključuje Todorić.

Sportski direktor Partizana zahvalio se vernim navijačima na podrški i poručio im da ne smeju da gube poverenje u klub koji se bori sa teškom finansijskom situacijom kada vrhunski rezultati nisu realni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Monday, 21.12.2015
11:59

А кад ћете да вратите розе мајице деци из меге,не улазимо у ваше интимне ствари али где одоше часови љубави?

avatar
Ljubisa Dukovski
Monday, 21.12.2015
10:12

Ovo sve lici na fudbalski klub i podrsku koju je imao trener Milinkovic,a partizan je tonuo sve dublje dok se nije udavio.Meni nije jasno zasto kada su vec promenili profesora kosarke(Vujosevic) nisu doveli barem nekog ko ima iskustva kao na primer Muta Nikolic koji je slobodan.Nikada necu odustati od kk partizan,ali ovo sto se desava sa upravom malo smrdi na urusavanje tog slavnog imena.

avatar
Poznavalac
Monday, 21.12.2015
08:26

Mi bi ostali u ligu verovatno i bez dzounsa i onog pleja tako da sada tek ne vidim svrhu njihovog angazovanja.da imamo iole boljeg trenera sada bi imali bar 3-4 pobede vise.bozic nema ni znanje ni harizmu.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 21.12.2015
14:00

Taj plej bar igra odbranu (necu napisati kakvu-takvu jer ne bi bilo korektno:-)), trebace nam jos koji mec, ali u principu se slazem da njega treba pustiti, za Dzounsa vec nisam siguran, on nek' ostane.

avatar
Zoran Vukic
Monday, 21.12.2015
00:59

izgubljen Bozic odlazi!!!

avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Monday, 21.12.2015
00:13

Bas steta sto niste sve preneli. Dobro, Todoricu, da li si ti normalan, zasto javno izdvajas nase igrace i apostrofiras i njihove promasaje i procenat suta, kad smo mi to radili?!

avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Sunday, 20.12.2015
23:55

Podrsci, ne podrski:-D Nije tu nista ishitreno, proslo je vec previse kola, Pera mora sam da ode!