Partizan ima prvo pojačanje za KLS!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.02.2016.
15:36
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan još uvek nije angažovao centra koji bi nadomestio prazninu nastalu povredom Boža Đumića, ali će zato biti jači za sjajnog šutera koji se vraća u tim.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije pokazao je da ponovo konkuriše za trofeje na domaćoj sceni sjajnim partijama na završnom turniru "Kupa Radivoja Koraća" u Nišu.

Partizan je nastupio u prilično oslabljenom sastavu ali je i tako stigao do finala i bio na minut i po od trofeja koji je na kraju završio u rukama košarkaša Mega Leksa.

Nakon nacionalnog Kupa ekipa Aleksandra Džikića ima zadatak da uspešno privede kraju ligaški regionalnog šampionata, a da potom krene u pohod na titulu u Košarkaškoj Superligi Srbije.

U tu svrhu crno-beli bi trebalo da angažuju barem još jednog centra, o čemu je bilo reči prethodnih dana, a izvesno je da će Aleksandar Džikić dobiti i jedno neočekivano pojačanje.

Lekari su procenili da oporavak Mihajla Andrića teče brže od očekivanog i procene su da bi mladi košarkaš iz Kragujevca mogao da se nađe na terenu već na startu Superlige.

Bek crno-belih povredio se još na početku sezone, a čim se vratio na parket obnovio je povredu zbog čega je morao na operaciju u Istanbul. Lekari koji su obavili zahvat na stopalu procenili su da oporavak teče odlično i da će Andrić uskoro moći na parket.

Jasno je da od Andrića ne treba očekivati mnogo jer nije igrao više od pet meseci ali nema sumnje da će još jedan igrač u rosteru omogućiti Aleksandru Džikiću više prostora za manevar u domaćem šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zerar Depardje
Tuesday, 23.02.2016
17:03

rekli ste "sjajnog sutera'' a ono Andric:)

avatar
Miloš Bojanić
Tuesday, 23.02.2016
17:35

Ti onda nemas pojma o kosarci, decko je veliki talenat.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Tuesday, 23.02.2016
18:00

Talenat jeste i odličan igrač, ja mislio zagorac il kutlesic. Pošto su oni sjajni suteri

avatar
Dača
Tuesday, 23.02.2016
17:56

Dule Vujošević je od Tripkovića i Tepića napravio bekove za evroligu, od Vraneša je napravio sjajnog defanzivca a Džikić od Đumića i Koprivice polako pravi sasvim solidne centre a pre njega nisu umeli ni obruč da pogode. Izmislio je Murića, preporodio Marinkovića, dva puta pobedio Zvezdu. Napraviće on i od Andrića igračinu, samo polako.

avatar
Zerar Depardje
Tuesday, 23.02.2016
17:54

ja sam za tebe Aleksandar Dzikic ,a Mihajlo Andric je medju tri najsporija igraca u aba ligi ne racunajuci centre.