Partizan: ''Grobari, budite onakvi kakvim vas Evropa pamti!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.06.2016.
14:48
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Uoči večerašnje druge utakmice finala plej-ofa, Partizan se oglasio još jednom porukom navijačima, ujedno i apelom da sve protekne bez incidenata.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, utakmica između Partizana i Crvene zvezde Telekom večeras počinje u 21 čas u hali ''Aleksandar Nikolić'', gde će ovoga puta crno-beli biti u ulozi domaćina.

U Partizanu žele da sve protekne u najboljem redu, bez incidenata, a tim povodom je objavljeno i saopštenje koje prenosimo u celini.

''KK Partizan NIS poziva svoje verne navijače da u večerašnjem meču budu onakvi kakvim ih Evropa i Svet pamte.

Nikada dovoljno opisana atmosfera koju iz utakmice u utakmicu naši navijači prave, proslavila je i naš klub i naš grad širom planete. Sada, kada se borimo za domaći trofej, pozivamo navijače da budu uz tim ne samo vrelim srcem, već i hladnom glavom.

Ponašanje naših navijača, posmatra se pod posebnom lupom, o čemu najbolje svedoče i do sada izrečene kazne za KK Partizan tokom ovih mesec dana Superlige.

Zbog toga, klub apeluje na navijače da navijaju sportski, bez vređanja i ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, ne obazirući se na dešavanja u sektoru tribina za koji su odgovornost preuzeli predstavnici našeg večerašnjeg protivnika.

Budi ono što jesi i crnu majicu ponesi! Vidimo se večeras u 21 čas!''
, poručuju iz Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
partizan igokea zg
Sunday, 05.06.2016
16:42
avatar
Sin Dragan
Sunday, 05.06.2016
14:51

Sam naslov je ironican jer je Evropa vec zaboravila i partizan i njihove navijace. Veceras ocekujem da ce sudije pokusati malo da ih poguraju ali na svu srecu kosarka je sport gde kvalitet mora doci do izrazaja.

avatar
Don.Mile
Sunday, 05.06.2016
15:07

vas je i Bog zaboravio ... ti bre ne znas da navedes 3 vasa igraca od pre 3-4 godine ... KK Crvena Zvezda trune na Kalemegdanu dok se vi skorojevici valjate u blatu koje ste napravili ... zalosno !!!

avatar
noomac
Sunday, 05.06.2016
15:11

Nece navlaciti za nikog, vec je sudjenje u kosarci palo na niske grane. jednostavno nemaju pojima, coravi su a imaju apsolutnu slobodu. Npr nije nam trebala nikakva pomoc sudija, a u prvom poluvremenu od 6 faulova koje smo dobili niti jedan nije bio ljudski da kazemo, dobro ovo je faul. Niti jedan nije morao da svira. Ali mi smo napravili 7-8 faulova caskom i oni to moraju da izjednace. Najgluplji izgovor sudija u istoriji sporta. bilo je par nepostojecih i nad partizanom kasnije al to je pa druga tema ne moz da pobede aj ce im sviramo nesto, zvezda nece da se ljuti imaju skoro 30+ jos vece skrnavljenje po meni. 3ca sudija ne mogu da vide da je lopta udarila prvo u tablu pa blokad ali tako evidentno, znaci gerijatrija i piksle na glavu. msm neki od primera. Briga njih ko ce da pobedi, ljudi promasili posao!!!!!!!!!!!!!!