Partizan ga se lako odrekao - Da li je vreme za povratak?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.07.2017.
12:45
Izvor: Sportske.net

Momak čijim kvalitetima svojevremeno nisu bili zadovoljni u Crvenoj zvezdi i Partizanu ovoga leta mogao bi da pojača redove beogradskih crno-belih.

aba-liga.com/Zadar/MarinGospić
aba-liga.com/Zadar/MarinGospić

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS nalazi se u specifičnom trenutku i pre bilo kakvih planova vezanih za narednu sezonu biće neophodno odabrati novog predsednika i trenera.

Nema nikakve sumnje da će igrački kadar pretrpeti brojne promene i da će crno-beli u novu sezonu ući sa potpuno drugačijom ekipom u odnosu na tim koji je vodio Aleksandar Džikić.

Prvo pojačanje je angažovano, u pitanju je Australijanac Tom Vilson, a postoje nagoveštaji da bi i bivši centar crno-belih mogao ponovo da zaigra za Partizan.

Ivan Marinković je svojevremeno proveo dve sezone u Partizanu s tim što je tokom druge godine boravka u klubu iz Humske bio prosleđen na pozajmicu u OKK Beograd.

Radi se o mladom centru (23, 208) koji je imao sjajnu sezonu u Zadru što potvrđuje i priznanje za najkorisnijeg igrača koje mu je uručio "Zadarski list".

Sa prosekom od 17,7 poena i 6,1 skokova po utakmici Ivan Marinković je postao tražena "roba" na košarkaškom tržištu i već postoje interesovanja iz Turske.

Pitanje je samo da li bi rođeni Beograđanin, inače prvi Srbin koji je posle raspada SFRJ zaigrao za Zadar, prihvatio ponudu iz Humske ukoliko je uopšte bude ili će se opredeliti za inostranstvo.

"Večiti" mu svojevremeno nisu dali šansu da se dokaže, možda je vreme da zablista u Partizanu i da se na taj način "osveti" onima koji nisu verovali u njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Korac
Tuesday, 04.07.2017
22:57

Jako tesko ce biti da on dodje u Partizan, ali bilo bi dobro, iako treba jedan teski centar, videli smo prosle sezone koliko je problema imao Lukovic npr sa Bilanom, Begicem, Kuzmicem iako je jedan od najboljih odbrambenih igraca i igraca koji najbolje stite obruc na svojoj pozicijinNeko je spomenuo u komentarima Marka Lukovica, za njega se slazem u potpunosti, dobar igrac, prodor, skok, sut i vise nego solidan

avatar
NikolaBuki
Tuesday, 04.07.2017
14:50

Sta ceka covic? Dobar bek-ap centar taman da bjelica predje na 4

avatar
Miloš1976
Tuesday, 04.07.2017
14:26

Krilni centar,tačnije..Šteta što puštaju Uroša Lukovića,značio bi u sledećoj sezoni..Treba probati sa dovođenjem Marka Lukovića..Tako bi sa njim i Ivanom zatvorili poziciju 4..Bar nešto..

avatar
Blazer
Tuesday, 04.07.2017
20:47

nema šut da igra na 4.on je laka petica...pokretljiv igrač koji dobro shvata akcije i uz nekog teškog centra bi bio odlična opcija za Partizan.Vladimir Golubović bi bio dobar uz Marinkovića na poziciji 5

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 04.07.2017
13:13

Definitivno dobar igrač. Igra i 4 i 5.

avatar
Salone
Tuesday, 04.07.2017
13:05
avatar
Tuesday, 04.07.2017
12:50

bilo bi lepo, ali sumnajm