Partizan - Džikić se još nada novim pojačanjima!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.10.2016.
13:39
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Posle startnog trijumfa, ali i prilično loše igre u duelu sa Mornarom u Baru, ekipu Partizana očekuje gostovanje u Skoplju protiv MZT-a. U susret toj utakmici trener crno-belih je govorio i na temu potencijalnih pojačanja.

Igor Danilović/KK Partizan
Igor Danilović/KK Partizan

Povezane vesti

Utakmica između MZT-a i Partizana u okviru drugog kola ABA lige na programu je u utorak od 17 časova u Skoplju, a u redovima crno-belih još uvek nisu načisto da li je tim za novu sezonu kompletiran ili nije.

Razlog tome je prava saga koja se tokom leta stvorila oko dolaska Petra Rakićevića u Partizan, da bi se prethodnih dana spekulisalo da je i Zvezda u trci za ovog igrača Metalca.

Trener Partizana Aleksandar Džikić je u izjavi za ''Blic'' otkrio da je od prvog dana priprema računao na dolazak Rakićevića, ali evo, sezona je počela, a njega i dalje nema u ekipi Partizana.

''Ne znam više šta da mislim. On je izjavljivao da želi u Partizan, primio je novac, potpisao neke papire? I drugi treneri su upitani za njega? Dejo Radonjić je rekao da je Rakićević potencijal. Mi njega hoćemo jer znamo da je potencijal. Da li je jedan u milion? Verovatno nije, ali sam ja izjavljivao da računam na njega na osnovu stvari koje su se dešavale.

Da li je javnost to znala ili ne, nije bitno. Računao sam od prvog dana. Sada sam potpuno na margini dešavanja, prepustio sam ljudima u klubu da to reše. Ako dođe, dobro došao, ako ne, idemo dalje. Pokušavam da ne razmišljam u tom pravcu, jer nemam kontrulu nad tim'',
izjavio je Džikić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Monday, 03.10.2016
17:03

Ala Dodik gura pare u drugi tim ili beogradsku igokeu prva je laktaska

avatar
Peđa3
Monday, 03.10.2016
21:34

Da nisi pogrešio, hteo si verovatno da kažeš Čović, FMP, porez i tako to...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
13:46

GroBARi i ZaBARi. Jedno je sigurno, a to su dve stvari:-D, trebaju nam jos mozda i trojica novih igraca, a svakako najmanje dvojica da bismo mogli da izguramo sezonu kako treba i kako nam prilici- jedan je teski centar, a drugi neko ko bi na svakoj mogao da izmisli poene sa dvojke i(li) trojke:-D

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 03.10.2016
15:13

Pa da, imate skromnih 15 igraca :) Marinkovic, Andric, Novica, Ratkovica, Hecer, Robinson, Lukovic, Bircevic, Koprivica, Majstorovic, Karahodzic, Pot, Vrabac. 13 igraca i ti hoces jos najmanje 2. A pogledaj Zvezdin tim:nJovic, Rebic(mozda ode u FMP), Djenka, Danguba, Lazic, Gudura, Simke, Mitrovic, Bjelica, Kuzmic, Dobric. Jesu vasi stranci kvalitet ispod onog koji mi ciljamo ali imate vrlo jak tim i smesno mi deluje kad neki pricaju kako se Partizan bori za F4 ABA lige itd.

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 03.10.2016
17:01

Hahah, doci ce 2 igraca (plej i centar) i to je to za nas. Mi imamo odlicne domace igrace samim tim i dobar kostur, Djenka zna sta mi ocekujemo od njega a i on sam zna sta da ocekuje. Ove godine nemamo mnogo skuplji tim od vas ali me stvarno cudi nacin na koji ste sastavili tim. Gomilate igrace bez potrebe, primer su Pot i Vrabac, ovamo nemate para a sa druge strane imate po 3 igraca na svakoj poziciji (odnosno imacete kad dovedete 2-3 igraca), sumnjivo je to mnogo, stvarno. Da je Dule tu da bi vam sanse 50-50 za ABA ligu a ovako...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
15:22

Sut, trica, Ratkovica, odlucujuca dvica, Novica ubica. Tebra, to sto ih imamo toliko na broju ne znaci da imamo i tim koji je konkurentan ostalima, nemoj mi samo reci da se ne nadas da ce vam doci jedno trojica stranaca, a mozda se i samo cuvate za sledecu sezonu zbog F4, ko zna...