Partizan dogovara saradnju sa bivšim košarkašem Crvene zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.07.2014.
23:45
Izvor: Sportske.net

Bez obzira na tešku finansijsku situaciju u KK Partizan ne planiraju da skrštenih ruku i bez pojačanja dočekaju novu sezonu. Crno-beli nalaze se u pregovorima sa dvojicom košarkaša koji bi karijeru trebalo da nastave u Humskoj.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije do sada je morao da rasprodaje igrače ali bi uskoro prelazni rok mogao da funkcioniše i u suprotnom smeru.

"Novosti" prenose da se čelnici kluba iz Humske nalaze u pregovorima sa dvojicom košarkaša i da postoji velika verovatnoća da sa obojicom bude postignut dogovor o saradnji.

Andrija Milutinović trebalo bi naredne sezone da obuče crno-beli dres nakon sezone provedene u Španiji i Grčkoj. Radi se o bivšem košarkašu FMP-a i Crvene zvezde koji je za crveno-bele nastupao u vreme dok je na klupi sedeo Svetislav Pešić.

Promena trenera bacila je Milutinovića u zapećak zbog čega je odlučio da se preseli u špansku Ljeidu a drugi deo minule sezone proveo je u grčkom Apolonu.

Pored nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde Partizan bi trebalo da pojača i talentovani Grk Joanis Kuzeloglu, momak koji ima tek 19 godina a koji je zavredio pažnju Olimpijakosa i Panatinaikosa.

Talentovani grčki košarkaš trebalo bi da se pojavi na startu priprema i da kroz treninge sa Partizanom dokaže kvalitet i izbori se za ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke