Partizan dobio Sašu i Gagija, ostao bez Evrokupa!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.12.2014.
19:36
Izvor: Sportske.net

Puna hala "Pionir" prisustvovala je večeras povratku Saše Pavlovića i Dragana Milosavljevića u tim Partizana ali je poraz od Hapoela pokvario užitak i označio kraj takmičenja u Evrokupu za šampiona Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana NIS poraženi su večeras u hali "Pionir" u duelu sa Hapoelom rezultatom 64:83 (14:15, 23:20, 16:27, 11:21) čime su se zvanično oprostili od mogućnosti da se plasiraju u dalji tok takmičenja.

Večerašnju utakmicu 8. kola grupne faze Evrokupa između Partizana NIS i Hapoela iz Jerusalima obeležio je povratak Saše Pavlovića i Dragana Milosavljevića u redove domaćeg sastava.

Okolnosti su nalagale da Pavlović i Milosavljević večeras ne dobiju veću minutažu ali su obojica imali priliku da provedu nekoliko minuta na parketu a kapiten je upisao i povratničke poene posle višemesečne pauze zbog povrede kolena.

U takvoj situaciji sav teret je pao na pleća iskusnog Milana Mačvana koji je podršku imao isključivo u Mihajilu Andriću, dok su ostali izabranici Duška Vujoševića ostali bez viđenijeg učinka.

Navijači koji su ispunili dvoranu "Pionir" gledali su u prvih 20 minuta egal utakmicu u kojoj akteri nisu uspevali da naprave osetniju razliku ni u jednom trenutku.

Smenjivali su se Partizan i Hapoel u vođstvu a domaći su na veliki odmor otišli sa prednošću od dva poena (37:35).

Treća deonica pokazala se prelomnom za ishod večerašnje utakmice a veliki broj grešaka u napadu koštao je izabranike Duška Vujoševića mogućnosti da meč uvedu u neizvesnu završnicu.

Gosti iz Izraela u serijama su povećavali prednost tokom treće deonice a u više navrata su im igrači Partizana omogućavali da poentiraju iz kontranapada.

Poslednja četvrtina poslužila je košarkašima Hapoela da uvećaju prednost dok igra domaćeg sastava gotovo da nije ni postojala u poslednja tri, četiri minuta.

Najefikasniji u redovima Partizana bio je Milan Mačvan koji je ostvario dabl-dabl učinak sa 26 poena (10/13 za dva, 2/5 za tri) i 12 skokova. Pratio ga je Mihajilo Andrić sa 18 poena (1/3 za dva, 5/8 za tri), dok su povratnici ostali bez zapaženog učinka.

Saša Pavlović na parketu je proveo 7 minuta upisavši za to vreme jedan skok u odbrani, dok je Dragan Milosavljević za 14 minuta u igri postigao 2 poena i ostvario 2 skoka.

Partizan nakon večerašnjeg poraza ostaje bez šansi da se plasira u drugu rundu takmičenja u Evrokupu pošto posle osam utakmica ima skor 1-7.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JayDee maRe
Wednesday, 03.12.2014
20:37

Ljudi nemoj da im se smejete,sve je to plan velikog demagoga,videcete :D

avatar
Homer J.Simpson
Wednesday, 03.12.2014
21:05

Nije Vujosevic velike demagog,vec veliki pedagog,brizljiv i nezan prema igracima,samoprekoran i samokritican prema sebi,pun postovanja prema sudijama..Ej bre,to je veliki i trofejni trener kojem su u CSKA hteli spomenik da podignu koliko ih je zaduzio..........Nemoj tako.............