Partizan čestitao rođendan Dudi Ivkoviću

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.10.2015.
13:10
Izvor: Sportske.net

U danu kada je sportsku javnost pogodila vest o smrti legendarnog Ranka Žeravice KK Partizan NIS nije zaboravio na rođendan još jednog proslavljenog stručnjaka.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Uprkos tome što je košarkaška javnost u Srbiji pogođena vešću o smrti proslavljenog trenera Ranka Žeravice, KK Partizan NIS nije zaboravio na rođendan Dušana Ivkovića.

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije danas slavi 72. rođendan, a crno-beli su mu na "Tviteru" poželeli sve najbolje.

"Nekadašnji trener KK Partizan i dugogodišnji selektor našeg nacionalnog tima, Dušan Ivković danas slavi 72. rođendan. Sa Partizanom, Ivković je u sezoni 78/79 osvojio šampionat Jugoslavije, Kup Jugoslavije i evropski Kup Radivoja Koraća. Od crno-belog srca želimo Dudi srećan rođendan i sve najlepše" stoji u objavi KK Partizan NIS.

Dušan Ivković je rođen u Beogradu 1943. godine a uspešnu trenersku karijeru započeo je baš u Partizanu. Pored srpskih vodio je i neke od najvećih evropskih klubova kao što su Olimpijakos, CSKA iz Moskve i Anadolu Efes na čijoj se klupi i danas nalazi.

Proslavljeni košarkaški trener svoj 72. rođendan proslaviće radno pošto njegov Efes večeras dočekuje Cedevitu u okviru trećeg kola grupne faze Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke