Partizan - Čast i ugled se ne stavljaju na kocku! (18.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.12.2014.
12:54
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan NIS prolazi kroz teške dane i više nema šanse da se domogne druge runde takmičenja u Evrokupu ali to nisu razlozi zbog kojih bi u duelima sa Crvenim Oktobrom i Asesoftom klupska čast i ugled bili stavljeni na kocku.

Beta/Igor Kupljenik/Bobo
Beta/Igor Kupljenik/Bobo

Povezane vesti

Šampion Srbije ostao je bez mogućnosti da se bori za plasman u drugu rundu takmičenja u Evrokupu nakon prošlonjedeljnog poraza od Hapoela iz Jerusalima usled čega večerašnji duel sa Crvenim Oktobrom nema takmičarski značaj.

Crno-beli od 18 časova dočekuju klub iz Volgograda koji je već obezbedio mesto drugoj fazi takmičenja pa će utakmica u hali "Pionir" biti prilika da obe ekipe odigraju bez pritiska i pokažu dobru košarku.

U ekipi Partizana na poštedi bi mogli da budu Milan Mačvan, Dragan Milosavljević i Saša Pavlović zbog povreda i neutreniranosti ali to ne znači da će izabranici Duška Vujoševića bez žara nastupiti protiv Crvenog Oktobra.

Prva utakmica igrana u Volgogradu obilovala je uzbuđenjima i neizvesnošću a završena je pobedom domaćeg sastava rezultatom 61:59.

Partizan će u revanšu pokušati da dokaže kvalitet i da dodatno uigra tim pred nastavak takmičenja u ABA ligi koja će ove godine biti prioritet za klub iz Humske.

Utakmica u hali "Pionir" počinje od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 10.12.2014
14:01

Pustite sad cast, pazite se da ne dodje do nekih provreda, samo nam jos to treba.