Partizan - Brodolom za brodolomom!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.10.2014.
18:40
Izvor: Sportske.net

Odavno ekipa Partizana, bez obzira na sve probleme, nije bila u ovako lošoj rezultatskoj seriji. Navijači crno-belih na ovo nisu navikli. Večeras nova katastrofa u Ljubljani...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle ''minus 20'' u Zagrebu, pa ''minus 27'' u Viljnusu, šampion Srbije večeras se u Ljubljani stao na ''minus 29'', u utakmici četvrtog kola ABA lige - 87:58 za Olimpiju!

Ovo je Partizanu već treći uzastopni poraz u ABA ligi, a ukupno četvrti, ako uzmemo u obzir i pomenuti duel protiv Lijetuvos Ritasa i Evrokupu.

Trener crno-belih Duško Vujošević jeste unapred upozorio navijače da mogu da očekuju poraze, ali verovatno niko nije mogao da se nada ovakvim rezultatskim katastrofama i igranju sa ugledom i imenom kluba.

Stiče se utisak da što je Partizan kompletniji, rezultati su sve lošiji i veliko je pitanje kada će se ova rezultatska kriza prekinuti.

Što se tiče večerašnje utakmice protiv Olimpije, crno-beli su samo u prvoj deonici donekle uspevali da pariraju domaćima, a sve ostalo je proteklo u rutinskom odrađivanju posla domaćina koji je posebno bio raspoložen u šutu za tri poena.

Na kraju su čak 13 trojki upisali Ljubljančani iz 24 pokušaja, dok je Partizan samo tri puta pogodio za tri poena.

Naravno, i svi ostali segmenti igre bili su na strani Olimpije, pa se do kraja samo postavljalo pitanje kojom razlikom će Partizan izgubiti ovaj meč. U samom finišu bilo je i 32 poena preednosti za domaće, ali je Bezbradica uspeo da trojkom smanji na konačnih 87-58.

Mahković je sa 19 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, dok su Salin i Hrovat upisali po 10.

U Partizanu su nešto bolji od ostalih bili samo Edo Murić sa 17 i Đorđe Gagić sa 14 poena.

U isto vreme ubedljiva je bila i podgorička Budućnost, koja je kao gost deklasirala Levski u Sofiji rezultatom 92-75.

Večeras još igraju Cedevita i Metalac od 19 časova i Crvena zvezda Telekom - Mega Vizura od 21 čas.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke