Para na paru - Fenerbahče 'uzima' Darušafakinog sponzora

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.04.2017.
10:50
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Turske mogao bi da postane vodeća sila u Evropi ukoliko se pregovori sa Doguš Grupom okončaju postizanjem dogovora o saradnji.

Epa/Soeren Stache
Epa/Soeren Stache

Povezane vesti

Ljubitelji košarke u Srbiji dobro su upoznati sa kompanijom "Doguš Grup" jer se radi o jednom od naslovnih sponzora Evrolige i generalnog sponzora Darušafake.

Klub koji je u poslednjem kolu ligaškog dela Evrolige ostavio našu Crvenu zvezdu mt:s bez plasmana u TOP 8 dokazao je šta znači imati dobrog sponzora, a uskoro bi "Doguš Grupa" mogla da stane uz drugi turski tim.

Specijalizovani portal "Eurohoops" prenosi da čelnici Fenerbahčea i "Doguš Grupe" uveliko pregovaraju o saradnji i da bi ugovor mogao da bude potpisan u nedeljama koje slede.

"Pregovaramo sa Doguš grupom, ali još nije ništa gotovo. Dogovaramo saradnju da 'koračamo zajedno'" rekao je predsednik Fenerbahčea.

Vicešampion Evrope je u prethodne tri sezone imao budžet od 26 miliona evra, a ne treba biti previše pametan pa shvatiti da će saradnja sa "Doguš Grupom" dodatno ojačati klub za koji nastupaju Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić.

Saradnja između Fenerbahčea i "Doguš Grupe" je sasvim izvesna jer Darušafaka naredne sezone neće igrati u Evroligi, a jedan od naslovnih sponzora takmičenja svakako želi da ima "svoj" klub u evropskoj eliti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke