PAOK-ov heroj uporedio atmosferu u Beogradu i Solunu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.02.2017.
15:53
Izvor: Sportske.net

Sinoć je napunio koš Partizana i najzaslužniji je za plasman PAOK-a u osminu finala FIBA Lige šampiona. Posle meča prokomentarisao je i atmosferu u beogradskom ''Hramu košarke''.

EPA/SOTIRIS BARBAROUSIS
EPA/SOTIRIS BARBAROUSIS

Povezane vesti

Tadas Mekfaden bio je posebno inspirisan sinoć u Beogradu, u pobedi PAOK-a nad Partizanom (78:82).

Amerikanac je za 33 minuta u igri upisao 26 poena (trojke 7/10), uz sedam asistencija, pet skokova i tri ukradene lopte, pa je sa indeksom 31 bio MVP ove utakmice.

U razgovoru sa novinarima, Mekfaden je posle meča naglasio da su obe ekipe pokazale veliku energiju, da su igrali ''kao pravi borci'', ali i da je zbog umora bilo i neobjašnjivih grešaka.

''U poslednjih pet minuta nismo bili pravi. Ipak, mnogo je lakše da idemo kući kao pobednici nego kao poraženi. Moraćemo da igramo mnogo bolje ukoliko mislimo da uradimo nešto više u FIBA Ligi šampiona'', izjavio je Mekfaden, a prenose ''Novosti''.

Novinari su ga zamolili i da prokomentariše atmosferu u krcatoj hali ''Aleksandar Nikolić'' i da je uporedi sa onom koja vlada na mečevima PAOK-a u Solunu.

''Nisam ljubomoran zbog atmosfere, ista je kao u Solunu - odlična. Pretpostavljam da je to razlog zašto su navijači i klubovi bratski'', konstatovao je Mekfaden.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke