PAO u Beogradu bez jednog od najboljih igrača!

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.01.2017.
20:55
Izvor: Sportske.net

U 20. kolu Evrolige, košarkaši Crvene zvezde mts dočekaće Panatinaikos, po svemu sudeći grčki sastav će doputovati značajno oslabljen.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Kako "Eurohoops" prenosi, Kris Singleton je doživeo povredu u utakmici sa Fenerbahčeom u Istanbulu, više o tom susretu OVDE, i zbog nje će propustiti dva vrlo bitna duela "Zelenih" u Evroligi.

Singlton se povredio sredinom utakmice u Istanbulu, a danas mu je dijagnostikovana manja povreda u predelu leve nadkolenice.

Amerikanac će biti podvrgnut specijalnom tretmanu kako bi se što brže vratio na parket, ali će najverovantnije propustiti duele 19. i 20. kola elitnog takmičenja.

Najpre će Atinjani u svojoj "OAKA Areni" dočekati Barselonu u narednom kolu, dok ih potom čeka gostovanje u dvorani "Aleksandar Nikolić" u srpskoj prestonici.

Singlton je jedan od ključnih igrača ekipe Ćavija Paskvala ove sezone, u proseku je u Evroligi do sada upisivao 11,3 poena, 5,9 skokova i po 1,3 ukredenih lopti i blokada po utakmici.

Podsetimo, PAO je u Atini savladao Zvezdu rezultatom 70-59, te će "crveno-beli" imati težak zadatak da nadomeste taj suficit, kako bi imali bolji učinak u međusobnom duelu.

Izostanak Singltona bi donekle mogao da im u tome pomogne.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 21.01.2017
15:11

Што да надокнађујемо разлику, кад ћемо на крају имати више победа од њих?

avatar
Filip MUFC
Friday, 20.01.2017
22:33

Pobeda u najavi

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 20.01.2017
22:08

To bi bilo odlicno jer Singlton igra dobro