PAO juri zamenu za Gista, prva želja za sad "nemoguća misija"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 21.11.2016.
18:47
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub iz Atine užurbano traži zamenu za povređenog Džejmsa Gista, pokušali su u SAD, za sada nemaju uspeha.

Screenshot, Youtube
Screenshot, Youtube

Povezane vesti

Iskusni Gist se povredio u utakmici Evrolige protiv Real Madrida, makar dva meseca će biti van stroja, pa je jasno da će "Zelenima" biti potrebna  zamena.

Prvi čovek kome su se obratili je Okaro Vajt, član filijale Majami Hita u razvojnoj ligi Sijuks Falls Skajforsa.

Ovaj momak je profesionalnu karijeru počeo u Italiji, kako nije uspeo da se domogne NBA angažmana. Godinu dana je igrao za Virtus Bolonju, da bi minule sezone nastupao za solunski Aris.

Od ove sezone je u SAD, bori se za ugovor u najjačoj ligi na svetu i nada se da će u tome uspeti kroz dobre partije u razvojnoj ligi. Za sada mu dobro ide kako u proseku beleži 18,7 poena i 11 skokova po utakmici.

PAO je već poslao dve ponude na njegovu adresu, ali su u oba slučaja dobili negativan odgovor. Vajt veruje da može da dobije NBA angažman, te želi da nastavi sa napornim radom u razvojnoj ligi.

Šestostriki prvaci Evrope će nastaviti sa slanjem ponuda na njegovu adresu, smatraju da bi se Vajt najbolje uklopio u njihov tim, a nema sumnje da će uporedo tražiti i alternativu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 21.11.2016
19:53

Dobro znaju crveni simpatizeri kluba iz Zeleznika za ovog coveka,voleo bi da u nasem dresu ponovo to isto radi,ali nema veze,doci ce veoma uskoro neki novi,koji ce ih bas kao i ovaj ......

avatar
Treš retardizam
Tuesday, 22.11.2016
11:13

Nada umire poslednja 😂😂😂