Pao i potpis - Vujošević i Murić ne kriju zadovoljstvo

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.09.2014.
13:30
Izvor: Beta

Edo Murić je i zvanično novi košarkaš Partizana, zadovoljstvo nije krio, baš kao i trener Duško Vujošević.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kako je i najavljiva, Edo Murić je novi košarkaš Partizana.

Slovenački košarkaš je potpisao trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom,crno-belima će se pridružiti naredne nedelje.

Murić ima 22 godine, visok je 202 centimetra, a prošle sezone je bio jedan od najkorisnijih košarkaša Krke. Beležio je prosečno 13,4 poena, 4,7 skokova, 1,6 asistencija i 1,4 ukradenih lopti. On stiže u Humsku posle četiri sezone u timu iz Novog Mesta, sa kojim je osvojio četiri šampionske titule, FIBA Evročelendž kup (2011) i Kup Slovenije (2014).

Edo je učesnik prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, a ove godine je sa Slovenijom bio na Mundobasketu.

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je jako zadovoljan što je Edo Murić došao u taj beogradski klub.

"Murić je danas potpisao trogodišnji ugovor i jako sam zadovoljan njegovim dolaskom. On je svoju ljubav i zelju da igra za Partizan pokazao samim ovim činom i predstavlja veliko pojačanje za klub. Mislim da će igranje u Partizanu značiti njegovoj daljoj karijeri", rekao je Vujošević agenciji Beta.

Inače, svoje oduševljenje nije krio ni sam Murić, koji se potpisom i 'ostvarenjem dečačkog sna' pohvalio na društvenim mrežama.

Dosadašnji košarkaš slovenačke Krke Murić je trećepojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, posle AndrijeMilutinovića i Janisa Kuzeloglua.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke