PAO i Oli ubedljivi pred 'El Klasiko'

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 18.01.2016.
17:29
Izvor: Sportske.net

Ništa novo u Grčkoj, evroligaši nastavili da melju...

FIBA/Ciamillo-Castoria/Metlas
FIBA/Ciamillo-Castoria/Metlas

Povezane vesti

Panatinaikos je na 14/0, puleni Aleksandra Đorđevića su dobro reagovali nakon neočekivanog poraza na svom parketu od Crvene zvezde Telekom u trećem kolu top 16 faze Evrolige pošto su veoma ubedljivo savladali Aris u Atini.

Rezultat je bio 80:59, a najzapaženiji pojedinac u redovima 'Zelenog zeca' bio je Vladimir Janković sa 17 poena i 8 skokova.

Aleksandar Pavlović
je pružio jednu od najboljih partija od kako je došao u PAO, postigao je 15 poena, uz to imao 5 skokova i po jednu asitenciju i blokadu. Do 15 je brojao i Džejms Feldin, Dominikanac je uz to imao 6 skokova i 5 asistencija, a dvocifren je bio i centar srpske reprezentacije Miroslav Raduljica sa 10 poestignutih poena. Ognjen Kuzmić je pobedi 'Zelenih' dorpineo sa 6 poena i 5 skokova.

Aktuelni šampion Grčke Olimpijakos je došao do 13. pobede u prvenstvu, crveno-beli su lako slavili na gostovanju na Rodosu proitv Kolosa (53:73).

Di-Džej Strouberi je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 16 poena, a veoma dobru partiju pružio je i Nikola Milutinov. Mladi srpski centar je imao učinak od 11 poena, 6 skokokva, 3 blokade i 2 asistencije, imao je najveći indeks korisnosti u oba tima - 19.

milutinov

Idućeg poenedeljka na programu je grčki košarkaški 'El Klasiko', Olimpijakos će biti domaćin, pre toga i jedne i druge očekuju nova iskušenaj u Evroligi. PAO gostuje u Kranodaru Lokomotivi, a Oli u Kanunasu kod Žalgirisa.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 18.01.2016
19:25

Nisam bio neki optimista kad je Milutinov odlazio u Olimpijakos, ali se on za sad pokazuje, napred samo!!!