PAO i Oli sigurni na gostovanjma

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 27.02.2017.
19:46
Izvor: Sportske.net

Grčki evroligaši nisu dozovlili iznenađenja u 19. kolu domaćeg šampionatu.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Panatinaikos je slavio na Rodosu protiv Kolosa rezultatom 82:73.

Domaćin se držao u prvom poluvremenu, posel prvih 20 minuta je bilo nerešeno (46:46), a onda su u trećem kvartalu 'Detelinari' stegli u odbrani, dozvolili rivalu samo 9 poena u tom periodu i završili posao.

Čovek koji je trojkom sa zvukom sirene doneo Atinjanima pobedu u 23. kolu Evrolige protiv Uniksa, Majk Džejms, bio je najefikasniji kod 'zelenih' sa 19 poena, Kris Singlton i Keni Gabrijel su postigli po 12, a Nik Kalates 11 poena.

Olimpijakos je do svoje 18. pobede u šampinatu došao još lakše od najvećeg rivala i to bez svoje 'prve vioine' Vasilisa Spanulisa.

Crveno-beli iz Pireja su kao gosti rutinski savladali Apolon iz Patrasa rezultatom 87:70, utakmica je bila lišena neizvenosti još od samog starta.

Svi osim Patrika Janga su se upisali u strelce u Sfaropulusovoj ekipi, čak petorica su imala dvocifren košgeterski učinak, među njima je bio i potencijalni reprezentaivac Srbije Nikola Milutinov sa 11 postignutih poena.

Efikansij iod bivšeg centra Partizana bili su Janis Papapetru (15 pts), Erik Grin (13 pts) i Kem Birč (12 pts). Kostas Papanikolau je ubacio 10 poena, a Met Lodžeski felrtovao sa dabl-dabl učinkom (9 pts, 7 sk).

Oli i PAO sada imaju skor 18-1, ali su crveno beli u prednosti jer su bolji u međusobnom skoru. Oba grčka evroligaša čekaju gostovanja u 24. kolu Evrolige ove sedmice, Panatinaikos ide na noge Darušafaki u IStanbul, a Olimpijakos Makabiju u Tel Aviv.

 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke