PAO dovodi reprezentativca Meksika

Autor: Nikola Miloradović
utorak 08.11.2016.
00:26
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub iz Atine već neko vreme traga za igračem koji bi mogao da zameni povređenog Majka Džejmsa.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Bivši plej Laboral Kuće Majk Džejms od ovog leta je član "Zelenih" iz Atine, ali ga je povreda na samom startu sezone odvojila od terena na dva meseca.

Panatinaikos mu intenzivno traži adekvantu zamenu, najpre su pokušali da dovedu bivšeg pleja Zvezde i Budućnosti Omara Kuka, Estudijantes nije hteo da ga pusti.

Nedavno se pojavila informacija da su pronašli rešenje u vidu iskusnog hrvatskog pleja Marka Popovića, koji brani boje španske Fuenlabrade, ali sada deluje da su odustali i od te varijante.

Kao novo ime pominje se bivši košarkaš Avtodor Saratova, meksički reprezentativac Pol Stol.

Ovaj Amerikanac koji brani boje nacionalnog tima Meksika, ima 30 godina i bogato internacionalno iskustvo.

Na "starom kontinentu" je prvi put zaigrao 2012. godine kada je potpisao za Makabi Haifu, a potom je igrao i za turski Trabzon. Napustio je Evropu na dve godine, da bi se prošlog leta vratio i potpisao ugovor sa ruskim Avtodorom.

Minule sezone je odigroa 11 utakmica za ovu rusku ekipu u Evrokupu, u proseku je davao 13,2 poena uz čak 7,5 asistencija i 2,1 ukradene lopte po utakmici.

Trenutno nema angažman, a treba dodati da je minule sezone imao i neke sjajne partije u VTB ligi, kada je recimo protiv CSKA upisao dabl-dabl od 10 poena i asistencija, Lokomotivi je ubacio 15 poena uz devet asistencija, Himkiju je dao 19 koševa, dok je protiv Astane imao jak dabl-dabl od 23 poena i 14 asistencija.

Deluje da je PAO pronašao adekvatno rešenje, u nastavku pogledajte najbolje od Stola iz minule sezone.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke