Panatinaikos dovodi bivšeg pleja Zvezde!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.10.2016.
18:50
Izvor: Sportske.net

"Zeleni" iz Atine žele odmah da nadomeste izostanak Majka Džejmsa koji se povredio, izbor pao na iskusnog američkog plejmejkera.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Prema navodima specijalizovanog košarkaškog sajta "Eurohoops" ekipa Panatinaikosa je zainteresovana da u svoje redove dovede košarkaša španskog Estudijantesa Omara Kuka!

"Zeleni" su već poslali ponudu na adresu ekipe iz ACB lige, razlog je povreda Majka Džejmsa koju žele što pre da nadomeste.

Ipak, prvi odgovor iz uprave španskog kluba bio je negativan, Estudijantes već ima problema sa manjkom igrača te ne želi da pusti svog prvog pleja.

Stvar koja bi mogla da natera Špance da popuste, je to da se nalaze i u finasijskoj krizi, te ne bi čudilo da posustanu pod nekom jačom ponudom grčkog kluba kome novac očigledno nije problem.

Kuk je na ovim prostorima stekao ime igrajući za beogradsku Crvenu zvezdu. Nakon toga je nosio dres Unikahe, Valensije, Olimpije Milano, Kahe Laboral (sada Baskonia), kao i Lijetuvos Ritasa i podgoričke Budućnosti.

U dresu Unikahe je ostavio možda i najbolji utisak u svojoj karijeri, kako je bio noseći dres tima iz Malage bio najbolji asistent Evrolige i španske ACB lige. Minule sezone bio je najbolji asistent Jadranske lige u dresu Budućnosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 12.10.2016
21:12

Odlican igrac, njima bi bio na granici 2. i 3. pleja .

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 12.10.2016
20:37

I dan danas, najbolji plej koji je igrao za Crvenu Zvezdu. Neverovatan kosarkas.