Ozvaničen još jedan rastanak - Ode i Tompson iz Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.12.2015.
14:03
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Još jednim saopštenjem Crvena zvezda Telekom potvrdila jučerašnje informacije o završetku saradnje sa bekom Rajanom Tompsonom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ono što se juče i najavljivalo, danas je i zvanično potvrđeno - Rajan Tompson više nije košarkaš Zvezde.

Kao i sa Markusom Vilijamsom, i sa Tompsonom je saradnja sporazumno raskinuta, a Zvezda je svom sada već bivšem igraču zahvalila na svemu što je uradio za klub u protekla četiri meseca.

''Amerikanac Rajan Tompson od ponedeljka nije više član KK Crvena zvezda Telekom. KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da su klub i američki košarkaš sporazumno raskinuli saradnju.

Rajan Tompson je u crveno-belom dresu odigrao 27 zvaničnih utakmica, u ABA ligi jtd i prvoj fazi Evrolige.

KK Crvena zvezda Telekom se zahvaljuje Rajanu na svemu što je učinio tokom četvoromesečnog boravka u klubu, i želi mu puno sreće u nastavku igračke karijere'',
navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoxyArsenal86
Monday, 28.12.2015
15:51

Po meni, ovim potezom je napravljena greska. Ovo je je igrac koga je trebalo istrpeti! Igra vrhunsku odbranu, trebalo mu je dati vise prostora, pogotovo u ABA ligi, da povrati samopouzdanje koje je na nuli. Covek na zagrevanju sutira 23/25, ali kada je u igri uvuce mu se neverovatqn strah, a kako i ne bi, kada posle svakog promasaja, cela hala uzdahne. Sta znaci samopouzdanje u igri, najvise pokazuje Jovic, koji kao jedan prosecan igrac, blista na terenu i vuce sve konce.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 28.12.2015
22:08

Odbranu korektno igra ali napad katastrofa. Stvar je u tome sto dok ga mi istrpimo, on ce lepe zaraditi pare, verujem da je mozda i najnaplaceniji Zvezdin igrac i ako bljesne ima da zapali odmah za bolji ugovor. Niti Zvezda ima toliko para da placa lepe pare strancu godinu dana da bi on nesto uradio, niti mi navijaci zivaca. Ja licno nemam yivaca da gledam njegova totalno nereyonska i neinteligentna resenja u napadu i njegov očajan šut. Davno nisam gledao tako lošeg šutera

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Monday, 28.12.2015
15:44

Putuj Selma i ne okreci se !

avatar
marecareee
Monday, 28.12.2015
15:31

Putuuuj drvooo