Oživeo "Dan sa Zvezdom"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.01.2015.
14:57
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena Zvezda Telekom nastavlja da radi svoj marketinški posao na visokom nivou, "Dan sa Zvezdom" je samo jedna od njihovih akcija.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Akcija "Dan sa Zvezdom" osmišljena je da ostvari komunikaciju između igrača i navijača, na obostrano zadovoljstvo, a prvi dobitnik ove nagrade jeste Aleksa Zrinić.

Osnovac je učetvovao u jednoj igrici koja je organizovana za navijače u poluvremenu i tako je dobio priliku da se upozna sa igračima Crvene Zvezde.

Aleksa je na dan utakmice sa Zadrom u Pionir došao dva sata pre početka meča, upoznao se sa igračima po njihovom dolasku u beogradski hram košarke, a sa njima je bio i na parketu prilikom zagrevanja.

Utakmicu sa Zadranima je pratio tik uz teren, u društvu Zvezdinih poletaraca Nikole Čvorovića i Đorđa Kaplanovića, a u pauzi između prve i druge četvrtine od strane kluba je dobio prigodan poklon.

KK Crvena zvezda Telekom će nastaviti sa ovom akcijom i zato vas pozivamo da redovno dolazite na Zvezdine utakmice, vredno trenirate, čekate svoju šansu i kao Aleksa osvojite vaš „Dan sa Zvezdom“.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 20.01.2015
17:10

Partizan ne mora ovo da radi, jer malisani iskreno grle igrace, a ne neko namesteno grljenje.