Ovo su prvi poeni Petra Rakićevića u crveno-belom dresu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.12.2016.
21:22
Izvor: Sportske.net

Petar Rakićević je danas debitovao u dresu Crvene zvezde, Dejan Radonjić mu je konačno pružio priliku.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Bek oko koga se digla velika prašina letos kada je tražio klub, Petar Rakićević, odlučio je na kraju da zaigra za Crvenu zvezdu iako je imao potpisan predugovor sa Partizanom.

Čekalo se dugo na njegov debi u dresu Crvene zvezde, a danas je konačno zaigrao u meču protiv MZT-a u Skoplju.

On je dobio priliku na 2 i po minuta do kraja meča, uspeo je za to kratko vreme da postigne i tri poena.

Već nakon par sekundi je uspeo da se upiše u listu strelaca, pogodio je nakon odlično driblinga, što su bili njegovi prvi poeni u dresu ekipe Dejana Radonjića.

Pogledajte tu situaciju u nastavku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 17.12.2016
23:52

Brat Rakicevic :) iz prvog suta i driblinga uzeo poene. Ima to macka kretanje poput Kinzija, i igrom malo podseca i na Zagorca. Bice on sasvim solidan igrac, odmah se to vidi, zelja je svakako snazna da se dokaze i pokaze, u odbrani ce kidati, a i mora tako kod nas. Da li ce se izboriti medju ovim junacima i gladijatorima koji su u nasim redovima, to vec ostaje da se vidi. Ja verujem da hoce.

avatar
mosala1983
Saturday, 17.12.2016
23:06

E Petre sine junacki. Ja sam zvezdas ali ti je odluka da predjes u zvezdu zivotna greska. Kod hrabrog Radonje se neces naigrati iz sujete su te oteli od drugog komunistickog blizanca. Bolje za tebe da si kod Dzileta igrao nego sto si nemi posmatrac kod najhrabrijeg trenera. Dva I Pol minita. Bravo bravo. Tak se postaje nogometas. Nikako brale kosarkas. Zar te povest nije bas nista naucila. Kolko su igrali Dobric I Simanic po minut? Neobavesten sam. Uskoro ti sledi selidba u Megu sigurno, povest ne gresi.

avatar
svojnasvome
Sunday, 18.12.2016
01:53

Neka neka......kakav im celni covek takav i klub....nas bar vode ljudi sporta a njih kriminalci a mozda se uskoro dokaze i vise od toga.....zar ne coki?

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 18.12.2016
16:48

Neka, neka...Samo vi visite na nasim vestima i prizivate sve lose nasem ponosu nacije u Evroligi. U fudbalu npr u zadnjih 20god sve neki "andjeli" su vas vodili pa nikom nista, lepo vam bilo cesto i niste se bunili, a kamoli snosili kazne i slicno, tako da nemate pravo ni da zucnete u vezi cega, niste dostojni. Kakav ste klub, takvi ste i navijaci, a svakako takva ce vam biti i sudbina koju ce vam odrediti karma, jer to zasluzujete.

avatar
gosfkcz
Sunday, 18.12.2016
10:23

Ti zvezdas?? A Zvezdu nazivas komunistickim blizancem. Kad lazes potrudi se bar da se ne ofiras odmah u sledecoj recenici.