Ovo je tek početak, Srpkinje mogu još bolje!

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.06.2015.
21:47
Izvor: Beta

I pored ubedljivog trijumfa nad Letonkama, selektor naših najboljih košarkašica Marina Maljković smatra da je današnja partija daleko od njihovog maksimuma.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Selektorka ženske reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da su njene košarkašice očekivano teško danas pobedile Letoniju na Evropskom prvenstvu, kao i da je njen tim "daleko od onoga što može da bude".

"Ne mogu da budem nezadovoljna prvom pobedom. Očekivali smo tešku i nervoznu utakmicu i mislim da su me sada svi razumeli, čak i oni koji su u nekom momentu sumnjali da ćemo lagano da dobijemo Letoniju.

Videli ste kako je to neugodan tim. Ne dozvoljavaju vam ni minut odmora i neku situaciju odmah preokrenu u svoju korist. Naterali smo ih na veliki broj izgubljenih lopti što je bi bio cilj",
rekla je Marina Maljković.

Srbija je danas pobedila Letoniju sa 76:60
u prvom kolu Evropskog prvenstva u Mađarskoj i Rumuniji. Meč je bio izjednačen do treće četvrtine, kada su košarkašice stekle osetniju prednost.

"Nisam baš zadovoljna, pogotovo skokom...Zadovoljna sam pola-pola. Naravno, osećam veliku sreću i zadovoljstvo zbog prve pobede, ali što se tiče igre, to prosto nije bilo to.

Daleko je to od svega što mi možemo. Želim da verujem da je to samo posledica toga što je prva utakmica i pritisak. Izgubili smo mnogo situacija 1-na-1 što uopšte nije u redu što se tiče naše odbrane.

Nadam se da će biti bolje i da ćemo nastaviti da pobeđujem i da ćemo imati mnogo manje minuta u negativnom tonu",
kazala je srpska selektorka.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke