"Ovo je pobeda, pobeda za Jagodu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.02.2017.
21:01
Izvor: Sportske.net

Odjekivalo je večeras sa tribina hale "Aleksandar Nikolić" nakon trijumfa Crvene zvezde mt:s nad ekipom Galatasaraja.

Epa/Alexandros Vlachos
Epa/Alexandros Vlachos

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s upisali su trinaesti ovosezonski trijumf u Evroligi, a večerašnja utakmica imala je poseban značaj jer je protivnik bila ekipa Galatasaraja.

Zbog tragedije koja se dogodila pre nešto više od dve godine u gradu na Bosforu, kada je uoči evroligaškog duela Galatasaraja i Crvene zvezde ispred hale "Abdi Ipekči" ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković, večerašnji susret za "Delije" je imao poseban značaj.

Samo je bivši košarkaš Crvene zvezde Blejk Šilb dobio aplauze "Delija" po ulasku u dvoranu, dok su svi ostali igrači Galatasaraja, računajući i Vladimira Micova, počašćeni zvižducima.

Tokom čitavog meča sa tribina su se mogle čuti navijačke pesme posvećene Marku Ivkoviću, a veliki broj navijača ispoštovao je apel "Delija" i došao u majicama sa Jagodinim likom.

Na kraju trećeg kvartala ali i tokom čitave četvrte četvrtine najvatrenije pristalice Crvene zvezde poskidale su majice i napravile neku vrstu koreografije posvećene Marku Ivkoviću.

Po završetku meča, kada su igrači Crvene zvezde prišli tribini da pobedu proslave sa svojim navijačima, iz grla "Delija" počela je da se ori pesma.

"Ovo je pobeda, pobeda za Jagodu..."



Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 24.02.2017
16:42

svaka vam cast na velicanju i promociji balvana ... ne podrzavan nicije ubistvo , ali takodje ima mnogo bitnijih ljudi za zaljenje od huligana

avatar
Friday, 24.02.2017
16:30

promocija huligana bas odlicno utice na nase drustvo ... svaki roditelj bi pozeleo da ima tako jednog stvora koji ce da urla i pravi nered po istanbulu

avatar
MozdaRealan
Saturday, 25.02.2017
12:45

Срам те било.

avatar
Komreolne
Thursday, 23.02.2017
23:36

Pustite da momak pociva u miru.Te vase pocasti su neodmerene a i skoro su dovele do skrnavljenja.Upalite svecu, odrzavajte i posecujte grob, pomognite porodici umesto sto sirite transparente uzalud i derete se.