Ovo je pesma "Delija" koja je večeras grmela u "Pioniru"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.12.2016.
22:22
Izvor: Sportske.net

Nova pesma navijača Crvene zvezde promovisana je večeras prvi put u hali "Pionir", a na osnovu konačnog ishoda duela sa Makabijem može se reći da je bila talična ekipi Dejana Radonjića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde promivisale su početkom meseca novu navijačku pesmu tokom meča sa lučanskom Mladosti, a večeras je ona odjekivala na tribinama hale "Pionir".

Mnoge navijače je na početku meča, tokom intoniranja Evroligine himne, zbunilo to što "Delije" nisu povele dobro poznatu pesmu, pa je čak zvuk himne konačno uspeo da se čuje u TV prenosu.

Razlog je bio taj što su "Delije" želele da promovišu novu pesmu koja se orila sa tribina tokom čitavog meča, ali i po završetku utakmice kada su igrači prišli da se zahvale navijačima na podršci.

Mnogo je onih koji nisu uspeli da shvate šta to pevaju navijači Crvene zvezde ali na You Tube-u već postoji dovoljno dobar klip na kojem se može čuti ta pesma "Delija" ispevana na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

"Zvezdo ti to znaš, da uvek kad igraš, ja proći ću čitavu planetu, bila noć il' dan, java ili san, ja volim te najviše na svetu, nananananana najviše na svetu, nananananana baš najviše na svetu!" glasi tekst nove pesme navijača Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Marinkovic
Thursday, 15.12.2016
23:59
avatar
Aleksej Alex Toskovic
Thursday, 15.12.2016
23:40

Trebalo mi je 5 sekundi da se naježim.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Thursday, 15.12.2016
23:28

Volim te Zvezdo!!!

avatar
reddevils
Thursday, 15.12.2016
23:27

Mnogo dobra pesma ali ipak mislim da je bolje pevati onu staru kao i uvek do sada...odlicna igra, bravo Zvezdo!