Ovo je novi tim Mornara! Dovoljno moćan za plej-of ABA lige?

Autor: Beta Beta
utorak 08.08.2017.
10:08
Izvor: Beta

Košarkaši Mornara počeli su pripreme za novu sezonu, a trener Mihailo Pavićević poručio je da cilj ekipe plasman u plej-of Jadranske lige.

BETAPHOTO/ABA liga/Mornar
BETAPHOTO/ABA liga/Mornar

Povezane vesti

U dvorani Topolica košarkaši Mornara su održali prvi sastanak pred nastupajuću sezonu, a potom su otišli na stadion Topolica gde su na atletskoj stazi imali lagani kondicioni trening. Do srede će imati medicinske i kondicione testove, objavljeno je na sajtu regionalnog takmičenja.

Sastanku u dvorani prisustvovali su starosedeoci Marko Mijović, Marko Ćalić, Marko Mugoša, Boris Bakić, Radoje Vujošević i novajlije Uroš Luković i Strahinja Mićović.

Nemanja Vranješ, Vukota Pavić i Emir Hadžibegović imaju reprezentativnih obaveza u raznim crnogorskim selekcijama, dok trojica Amerikanaca Brendis Ros, Derik Nidam i Karvier Šepard stižu u Bar za nekoliko dana.

Trener Pavićević kazao je da se bez dobre atmosfere ništa ne može napraviti.

"Zdrava i radna atmosfera su ključ uspeha. Ostajem pri ranije navedenom cilju, a to je plasman u plej-of, jer jurimo plej-of da bismo izbegli ispadanje. Ove godine u ABA ligi je samo 12 ekipa i većina će, pre svega, nastojati da izbegne ispadanje, odnosno dvanaesto mesto", rekao je Pavićević.

On je naveo da će ekipa od početka krenuti s ozbiljnim radom.

"Kako odradimo pripreme, takva će nam biti i sezona. U svaku utakmicu ulazićemo s neophodnom dozom respekta prema rivalu, ali i verom u sebe, sa ciljem da se utakmica dobije. Glavno je da uvek i svuda date sve od sebe i onda vam niko neće zamjeriti na eventualnom porazu. Nadam se da će svaki od vas podići nivo svoje igre u odnosu na prošlu sezonu", rekao je igračima trener Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Tuesday, 08.08.2017
15:52

Mornar novi sampion Crne Gore definitivno. Ko jos smatra Buducnost za pretnju, oni pobedjuju samo u ABA ligu dok ih u plejofu i Evrokupu nema nigde tako da cim se neki crnogorski lub malo ozbiljnije pojaca ode njima titula

avatar
babaroga
Tuesday, 08.08.2017
12:05

Auh kakva guzva! Zvezda, Buducnost i sokici rekao bih po svemu sto sada rade sigurni u prva cetiri. A za to cetvrto mesto je guzva da je to strasno.

avatar
chaki
Tuesday, 08.08.2017
12:01
avatar
Salone
Tuesday, 08.08.2017
11:39

Zvezda,Cedevita,Buducnost i Mornar sve se vec zna

avatar
FaStee
Tuesday, 08.08.2017
10:40

Sto bi cvarkov rekao : evo usracu se !