Ovim rečima se Kalina oprostio od Banja Luke

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.08.2015.
09:36
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić nije krio oduševljenje atmosferom koja je nacionalni tim sačekala u Banjaluci tokom duela sa Slovenijom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije upisala je u subotu devetu pobedu u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, a poslednji meč sa Slovencima "Orlovi" su odigrali u sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci.

Više od 4.000 ljudi ispratilo je izabranike Aleksandra Đorđevića na kontinentalnu smotru pa ne čudi što su košarkaši od reda bili oduševljeni podrškom koja im je pružena.

"Hvala Banja Luci na podršci, gostoprimstvu i emocijama koje nam je pružila. Nadam se da se vidimo opet" napisao je na "Tviteru" Nikola Kalinić.

Reprezentativci Srbije ugošćeni su u subotu pre podne od strane predsednika Republike Srpske Milorada Dodika koji im je poželeo sreću i mnogo uspeha na predstojećem velikom takmičenju.

"Orlovi" će do polaska u Berlin nastaviti da treniraju u Beogradu a selektor Aleksandar Đorđević pred put će skratiti spisak i saopštiti koja dvojica momaka iz trenutne postave neće biti deo ekipe na Eurobasketu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 30.08.2015
15:40

Играј и победи, поносно се врати!

avatar
Virtuos Striker
Sunday, 30.08.2015
09:58

Срећно момци,донесите нам злато!