Ovako to radi Žofri "trojkaš"!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.02.2015.
11:13
Izvor: Sportske.net

Snašao se u NBA izvan svih očekivanja, još jedna dobra partija noćas. Pogodio i svoju prvu trojku u NBA ligi.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Lavernje je meč protiv Feniksa završio sa 11 poena, imao je 9 skokova. Delovao je odlično, od dolaska prošle nedelje je Francuz odigrao tri meča.

Nagetsi su slabi, gube u seriji, ali se nekadašnji centar Partizana dobro snašao, ima 6.3 poena po meču i 7 skokova. Igra prosečno dvadesetak minuta.

Ovo je njegova partija od noćas i pogođena trojka!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Thursday, 26.02.2015
13:02

razumem da je on kosarkas koji je igrao za nas klub,ali zar mora svaki dan da se pise o njegovim statusima na tviteru,fejsu,instagramu,da se prati svaki njegov korak i slicno?nigrao je u partizanu,bio kapiten,ok je da se spomene kad odigra neku vrhunsku partiju ili kad izbaci nesto bas zanimljivo ali svaki dan bas da citamo o njemu mislim da nije neophodno,evo sad i posebna vest o njegovom ucinku na utakmici,mislim da je stvarno previse...imaju navijacki sajtovi posveceni iskljucivo partizanu i oni neka pisu o njemu,kao sto imaju sajtovi koji pisu o bivsim igracima zvezde i prate njihov ucinak,ovo je neutralan sajt valjda i treba da pise o sportskim vestima

avatar
Povratak kralja BAN9
Thursday, 26.02.2015
13:58

E pa Lovernj skoro svakog dana ili izbaci nešto zanimljivo ili odigra odlično za debitanta u NBA i zato je u centru pažnje, a sigurno je zamiljivije to i ima više veze sa sportom nego da gledamo i slušamo kako igrači Crvene zvezde Telekom idu na vrata i mole navijače da dođu na njihovim utakmicama!

avatar
ddr16
Thursday, 26.02.2015
16:56

u cemu je poenta? on je francuz,njegove dobre partije ne znace nista nasoj kosarci.sto ne pisu sta rade nasi kosarkasi koji igraju u spaniji,nemackoj,turskoj...pa valjda je logicnije da znam koliko poena je dao vasa micic nego lovernj,razumem ja da ga vi gotivite jer je bio kapiten i to je ok,ali zamisli svake nedelje da izbacuju statistiku npr nelsona ili tako nekog...

avatar
DOKTOR VAS GASI!
Thursday, 26.02.2015
14:15

Ja cu ti dati odgovor a on je mnogo prost. Na ovaj nacin se navijacima skrece paznja sa odgovornosti onih koji su klub doveli do prosjackog stapa a istovremeno sebe predstavljaju kao spasioce partizana.