Ovako se Zvezdin novi igrač oprostio od Galate

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.12.2016.
20:16
Izvor: Sportske.net

Amerikanac Dion Tompson uskoro će doputovati u Beograd i priključiti se svom novom klubu, a danas se na "Tviteru" oprostio od Galatasaraja.

twitter.com/DeThompson9
twitter.com/DeThompson9

Povezane vesti

Dan nakon što je trener Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić potvrdio da Dion Tompson stiže u Beograd 2. januara, Amerikanac se na "Tviteru" oprostio od Galatasaraja.

Krilni centar je u julu dogovorio saradnju sa Galatasarajem ali je krajem prvog dela sezone došlo do sporazumnog raskida ugovora što je iskoristio šampion Srbije i regionalne ABA lige.

"Želim da se zahvalim Galatasaraju, navijačima, a posebno saigračima. Nekada u životu i poslu stvari ne idu onako kako je planirano ili kako se očekivalo, ali se u svakom novom iskustvu stiču nova znanja i ostvaruje napredak. Uživao sam u Istanbulu i molim se za sigurnost svakog pojedinca u tom gradu. Godina na izmaku je bila fantastična, ispunjena mnogim novim iskustvima, a igranje u Galatasaraju svakako će biti još jedna sjajna stvar koja je obeležila 2016. godinu" napisao je Tompson.

Braneći boje istanbulskog sastava Dion Tompson je u Evroligi prosečno beležio 4.2 poena i 2.1 skok, što je daleko lošije od onoga što se očekivalo.

Sada ostaje da se vidi kako će se Dion Tompson uklopiti u novu sredinu i hoće li Dejan Radonjić uspeti da iskoristi njegov nesporan kvalitet na pravi način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije niksic
Friday, 30.12.2016
21:46

Galatasaraj ima dobar Tim,ali po mom misljenju imaju ubjedljivo najgoreg trenera u Evroligi,Ataman je prevara.Sto se Diona tice sigurno ce biti TOP pojacanje za nas!

avatar
Lazar Pešut
Monday, 02.01.2017
01:34

Iskreno, imaju nekoliko NBA igrača, Daye bio 16 pik na draftu, imaju iskusne igrače poput Gulera i opet su tu gde jesu.