Ovako je Žoc osuo paljbu po igračima!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.03.2015.
17:58
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji košarkaški trener u Evropi Željko Obradović bio je izuzetno ljut na svoje izabranike nakon poraza koji su doživeli u istanbulskom derbiju a evo kako je izgledala konferencija za medije posle utakmice.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Aktuelni šampion Turske poražen je u derbiju Istanbula od Galatasaraja iako je domaći sastav u meč ušao sa svega šestoricom igrača.

Poraz sam po sebi nije razočarao trenera Fenerbahčea Željka Obradovića ali je na konferenciji za medije osuo paljbu po svojim igračima ističući da ne sme da se dogodi da ekipa ispašta zbog nemotivisanih i egoističnih pojedinaca.

"Nemoguće je pobediti kada igrači nisu motivisani a meni to nikako ne ide u glavu. Problem je u tome što imaju preveliki ego, to sam im rekao u svlačionici, brinu samo za sebe" kazao je Obradović.

Desetkovani tim Galatasaraja, sa samo šestoricom igrača koji su ulazili u igru, uspeo je da savlada Obradovićev Fenerbahče Ulker sa 92-88 u okviru 21. kola turske košarkaške lige.

"Ukoliko neko nema motivaciju da igra to je njegov problem, leteće iz tima. Ne znam samo da li se pitaju kako ja imam motivaciju, ja koji sam osvojio sve" poručio je Obradović.

Košarkaši Fenerbahče Ulkera trenutno se nalaze na deobi prve pozicije sa Efesom, dok u TOP 16 fazi Evrolige idu pravim putem ka plasmanu u četvrtfinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke