Ovako je Vanja dočekao Aranitovića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.08.2017.
20:38
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Partizana Vanja Marinković iskoristio je "Tviter" da poželi dobrodošlicu Aleksandru Aranitoviću.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS dobio je u sredu novo pojačanje za predstojeću sezonu, pošto je ugovor sa klubom potpisao Aleksandar Aranitović.

Crno-beli tvrde da su Aranitovića dobili bez obeštećenja, Zvezda da je zaradila 100.000 evra, ali je sigurno da će talentovani košarkaš karijeru nastaviti u klubu iz Humske.

Sigurno se sećate da je na nedavnoj konferenciji za medije Nebojša Čović kazao kako će Aranitović u Partizan samo ukoliko Vanja Marinković pređe u Zvezdu.

Aranitović je prešao u Partizan, a upravo je Vanja Marinković kao član crno-belih poželeo dobrodošlicu novom saigraču i to na jako zanimljiv način.

"Dobrodošao!!! Najzad..." napisao je Marinković na "Tviteru".

Ostaje još da se vidi da li će Vanja Marinković i Aleksandar Aranitović sarađivati u Partizanu jer se prethodnih dana govorilo o mogućnosti da mladi bek ostvari transfer u Baskoniju.

Vanja Marinković će propustiti prvi deo priprema sa Partizanom zbog operacije koja ga očekuje a zbog koje će pauzirati najmanje dve nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 10.08.2017
13:23

Hahahah, ovo je bas interesantno, njemu dobrodoslica a on bega, bas lepo. Jos nesto, pitao bih ovog don mile a sto je to trenutno sto daje tebi zapravo da nazoves propali klub -insitucijom? Pa manise vise istorije, reci mi sta ste dobili zadnjih 3 godine, koj igracki kadar imate ove godine, da ne pricamo o prosloj sve same Zvezde. Ove godine, otisli to dobro sto je bilo, Velickovic (problemi sa kolenom-penzija) Hecer, Bircevic i Marinkovic. Jer Vrabce, Lukovice i ostale boranije da ne spominjem. A ove godine mnogo losiji sastav imate od onog od prosle godine. Aranitovicu kao Zvezdas zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri, sve je ok nek je isao tamo, barem ce da igra, a kod nas nije imao mesta mada znam da izlazi decko iz povrede i bas ce mu zatrebati vremena da se vrati na onoj formi koji je bio pre. Nije prvi Zvezdas koji ide tamo u zadnje trei godine, pa valjda niste zaboravili da li smo im Cveleta pa Milutinovica ali nsto nisu bas ostavili neki trag.

avatar
Crno beli do kraja
Sunday, 13.08.2017
18:30

Pa naravno da smo Institucija sa velikom istorijom... Da te ja pitam nešto od kada ti pratiš košarku? Pa verovatno skoro... A što se tiče sastava ove godine još se ne može komentarisati jer još nije ni počela sezona..A što se tiče Aranitovića verujem da će igrati i napredovati u igri..

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 16.08.2017
13:17

Ne brate, pratim kosarku od 1980, za tvoju informaciju, Kicanovica, Dalipagica, Marica, Bobana Petrovica, pa posle, Obradovica, Grbovica, Savovica, Marica, pa i onu zlatnu generaciju kosarkasa koji su harali Evropom, Djordjevica, Paspalja, Danilovica, Divca, itd. Pa ja kao Zvezdas navijao sam sve te Evropske utakmice za Partizan,osim kad je igrao protiv moje Zvezde. U pravu si sto se tice sastava da se ne zna jos, ali ja ti pricam za trenutno stanje, bez uvrede, i ja ne kazem da sam u pravu nego to je moje misljenje. Pozz

avatar
nemam pojma
Thursday, 10.08.2017
00:25

Pa Vanja zna koliko dugo Sani želi da pobegne iz Mordora. Konačno mu je uspelo. Igraće za klub koji voli.

avatar
Wednesday, 09.08.2017
22:18

dobrodosao u INSTITUCIJU ... jedino u Srbiji u sta nismo izgubili veru da zaista vredi ... sto dalje od moralnih gmizavaca i secikesa sa Kosova ...