Ovako je Simon 'protutnjao' kroz Zadar

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.10.2015.
21:13
Izvor: Sportske.net

Povratnik u redove KK Crvena zvezda Telekom Marko Simonović proglašen je za najkorisnijeg igrača prvog meča trećeg kola regionalne lige. Evo kako je Simon proradio protiv Zadrana.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ostvarili su treću vezanu pobedu u novoj sezoni pošto su u Zadru savladali istoimenu ekipu rezultatom 56:49 u meču koji će ostati upamćen kao najneefikasniji u istoriji ABA lige.

Tokom treće deonice povratnik u redove Crvene zvezde Telekom Marko Simonović preuzeo je odgovornost i svojim iskustvom pomogao ekipi Dejana Radonjića da upiše trijumf partijom koja mu je donela zvanje najkorisnijeg igrača utakmice.

Srpski reprezentativac proveo je 26 minuta na terenu a za to vreme je postigao 13 poena (1/1 za dva, 3/5 za tri) i ostvario 7 skokova, što mu je donelo 22 indeksirana poena.

Marko Simonović vratio se na Mali Kalemegdan nakon jedne sezone provedene u inostranstvu, a Zvezda mu je, za sada, ponudila saradnju do kraja godine.

Podsećamo da je Crvena zvezda Telekom pre Zadra savladala Mega Leks i Budućnost Voli, pa se nakon tri odigrana meča nalazi na prvoj poziciji na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke