Ovako je Radonja video duel u Kaunasu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.01.2017.
21:13
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić tradicionalno uzdržan uprkos novom velikom uspehu njegovog tima. Apostrofira učinak u prvom poluvremenu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regionalne ABA lige savladao je večeras Žalgiris u Kaunasu i tako nastavio seriju pobeda u Evroligi. Strateg Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić nakon meča je naglasio da je pobeda skovana u prvom poluvremenu.

"Dobili smo Žalgiris van Beograda u meču u kom smo veoma dobro odigrali prvo poluvreme. Imali smo veliku prednost i posle smo kontrolisali utakmicu. Za nas je ovo dobra situacija i veliki uspeh" rekao je Radonjić.

Crveno-beli su slavili rezultatom 77:61 a u određenim momentima imali su 28 poena prednosti. Uprkos ubedljivoj igri i novom trijumfu, prvom protiv Žalgirisa posle tri poraza, Dejan Radonjić ne želi euforiju.

"Svesni smo toga. Igramo mnogo bolje u odbrani, a pogotovo smo dobro odigrali protiv dobruh šuteva Žalgirisa i uspevali smo da kontroilišemo njihov ofanzivni skok. Uz to smo odigrali pametno u napadu, posebno u prvom poluvremenu" istakao je Radonjić.

Narednu utakmicu u Evroligi Crvena zvezda mt:s igra protiv Fenerbahčea u Beogradu, a taj meč je na programu 12. januara od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke