Ovako je kapiten proslavio novu Zvezdinu pobedu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.11.2016.
19:09
Izvor: Sportske.net

Krilni centar i kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Luka Mitrović nije mogao da pomogne saigračima u Ljubljani ali je posle novog uspeha pobedu proslavio na društvenim mrežama.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Šampion regionalne košarkaške lige savladao je Union Olimpiju i tako vezao jedanaestu uzastopnu pobedu u pomenutom takmičenju što mu je omogućilo ostanak na liderskoj poziciji.

Crvena zvezda mt:s slavila je u Ljubljani rezultatom 85:67 iako je drugi meč za redom odigrala u "okrnjenom" sastavu zbog povrede kapitena Luke Mitrovića.

Krilni centar branioca trofeja povredio se u meču sa Karpoš Sokolima nakon čega je ustanovljeno da ga čeka pauza od sedam do deset dana.

Luka Mitrović nije mogao da pomogne ekipi na gostovanju Anadolu Efesu i Union Olimpiji, ali je zato nakon jedanaeste uzastopne pobede u ABA ligi iskoristio priliku da se oglasi na "Tviteru".

Evo šta je Luka Mitrović postavio na pomenutoj društvenoj mreži posle nove pobede njegove ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brki
Monday, 28.11.2016
21:31

Od kada postoji KK CZvezda nije imala ovakvog kapitena!

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 29.11.2016
08:58

Kakvog? Msm, nemoj pogrešno da me protumačiš, ali on kvalitetom to ne zaslužuje. Nit donosi prevagu na terenu, niti mi deluje kao neki autoritet. Branko ili Simonović, nema ko drugi.

avatar
brki
Tuesday, 29.11.2016
19:34

Ne mogu biti dovoljno ciničan na ovaj način...toliko sam ogorčen, razočaran ovim momkom da, jednostavno, ne mogu opisati u par rečenica!