Ovako je Gudurić 'pokidao' na evroligaškom debiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.10.2015.
23:48
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije Marko Gudurić ugrabio je šansu koja mu se ukazala u Crvenoj zvezdi Telekom a jučerašnji nastup u susretu sa Strazburom najbolje pokazuje na koji način je uspeo da je iskoristi.

fiba
fiba

Povezane vesti

Momak koji je pre samo tri meseca imenovan za najkorisnijeg igrača Evropskog prvenstva za igrače do 20 godina nastavlja da živi svoj san na klupskom nivou.

Zlato sa selekcijom Srbije osvojeno u Italiji predstavljalo je podstrek za Marka Gudurića a spletom (ne)srećnih okolnosti u Crvenoj zvezdi Telekom dobio je priliku da se dokaže.

Povrede Marka Tejića i Nemanje Dangubića skratile su roster šampiona Srbije a Marko Gudurić je dokazao da može da ponese veliki teret na najvišem nivou.

Dvadesetogidišnji bek Crvene zvezde Telekom debitovao je u Evroligi u trijumfu šampiona Srbije nad Strazburom 81:59, a "glas naroda" najbolji je pokazatelj kako je iskoristio svojih 18 minuta na parketu.

Ukoliko niste imali prilike da gledate utakmicu evo i video snimka svega korisnog što je Marko Gudurić uradio na svom evroligaškom debiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Saturday, 17.10.2015
11:00

Mali Gudra, svaka mu cast!

avatar
MarkoSi
Saturday, 17.10.2015
10:55

Što bi nekada rekli za Danilovića, Gudurić je protiv Strazbura bio kao kesica čaja. Kada je ulazio u igru, sve oko njega je postajalo čaj. Odigrao je vrlo dobro odbranu, iznudio je dosta faulova, imao nekoliko važnih skokova i Zvezda je dok je on bio u igri pravila razliku.Samo još malo da se oslobodi (što dolazi sa minutima na parketu i sa podrškom) da malo sigurnije šutira i biće Gudura zver.

avatar
Џејсон Стејтамм
Saturday, 17.10.2015
00:14

Svaka cast Guduri na prvoj evroligaskoj partiji,neka nastavi da se razvija ovako,sledece godine ce biti glavni zvezdin igrac :D