Ovako izgleda kada se "maskirani" naljuti!

Autor: Boris Jovanović
utorak 31.03.2015.
11:26
Izvor: Sportske.net

Kajl Korver je pre dve nedelje polomio nos, mora da nosi zaštitnu masku. Smeta mu u igri, promašio je četiri trojke, a onda je "poludeo"!

Beta/AP Photo/John Raoux
Beta/AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Korver je jedan od najboljih trojkaša u istoriji, ove sezone je na tragu podviga Stiva Kera od pre dvadesetak godina. Tada je sadašnji trener vodećih Voriorsa imao procente šuta od preko 50% za dva i tri poena, ali i 90% za uspešnosti iza linije tri poena.

Korver je najbolji šuter lige, uz to je imao seriju od 127 mečeva u kojima je ubacio makar jednu trojku (srušio je rekord Dejne Barosa od 89 utakmica), a na večnoj listi najboljih trojkaša svih vremena je 12.

Pitanje je vremena kada će preteći Stojakovića koji je 10.

Dodajmo i da je Korver čovek sa najbolji procentom šuta za tri poena u istoriji, na 43.3% je, iza njega je Neš koji se nedavno povukao sa 42.8%. Prvoplasirani Rej Alen je na 40%, Redži Miler je šutirao 39.5%.

Noćas je frustrirani Kajl promašio prve četiri trojke, a onda je usledilo ludilo. Za minut je spakovao Baksima 11 poena, tri trojke, jednom je nagazio liniju. Četiri šuta, 11 poena i za tili čas je prelomio, sa +5 su Houksi otišli na veliku prednost.

Pogledajte i uživajte, bravo Kajle!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke