Otišao Sale, otišla i njegova pojačanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.04.2016.
17:59
Izvor: Sportske.net

Dva dana nakon smene Saše Đorđevića Panatinaikos su napustili i igrači koje je srpski stručnjak angažovao na početku sezone.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Velike promene u Panatinaikosu započete su odmah nakon treće utakmice četvrtfinala Evrolige sa Laboral Kućom i eliminacije koju je grčki tim doživeo.

Vlasnici vicešampiona Grčke zahvalili su se treneru Saši Đorđeviću na dosadašnjoj saradnji, a dva dana kasnije kofere su morali da spakuju i igrači koje je na početku sezone doveo u klub.

Kako prenose grčki mediji, Panatinaikos se u četvrtak zahvalio na uslugama centru Ognjenu Kuzmiću i krilnom košarkašu Saši Pavloviću koji su početkom sezone stigli u Atinu na insistiranje Aleksandra Đorđevića.

Novi trener Argiris Pedulakis vratio je u tim Nikosa Papasa koji je zbog nesuglasica sa trenerom Đorđevićem odstranjen iz tima, a odabrani su i novi članovi stručnog štaba.

Što se tiče Ognjena Kuzmića i Saše Pavlovića, jasno je da su otkazi usledili kao posledica raskida ugovora sa Aleksandrom Đorđevićem, dok u Panatinaikosu očito žele da zadrže Miroslava Raduljicu koji je opravdao očekivanja a takođe je doveden na insistiranje selektora "Orlova".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 21.04.2016
21:00

Jaka mi pojačanja,i dalje ne mogu da verujem da je doveo panja Kuzmića i propalog Pavlovića,ali i onog Feldina ko je doveo pa on je najgori igrač Panatinaikosa.

avatar
Koris
Thursday, 21.04.2016
22:36

Najgori posle Kalatesa,taj lik stvarno ne zna gde bije...

avatar
Thursday, 21.04.2016
23:19

Bogami mrtva trka ko je gori,Kalates je smešan ali imao je neke dobre partije ove sezone,i odbranu je igrao pristojno,Feldin on ne igra ni odbranu ni napad,jedino se dešavalo neki put da ga krene šut,ipak bih rekao da je gori. Za Kalatesa je vidljivije jer igra na najvažnijoj poziciji u timu i jer više igra. Kako su selektovali tim svaka im čast.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 21.04.2016
20:16

Kuzmic dolazi u Zvezdu

avatar
magister
Thursday, 21.04.2016
20:03

Sale je odličan selektor, ali ovo sa Paom je bio eksperiment za obe strane. Pritom, on je zaradio nešto novca i nešto iskustva, na tom eksperimentu, a i Pao je dobro prošao, s obzirom na znatno smanjen budžet. Zadržali bi oni njega, ali ovo je reakcija radi očuvanja iluzije kod navijača. U Željkovom Pau je čudesni Kecman bio 8, 9 igrač, a Diamant na vrhu karijere. A i Željko je znatno iskusniji trener. Ovo je OK za sve strane. A Pavlović i Kuzmić idu jer se više ne igra EL i skupi su za ostatak sezone.

avatar
Trener u romingu
Thursday, 21.04.2016
20:00

Salo pecaroš, koji li će ga sada klub uzeti da im bude glavni mahac peškira....

avatar
bagra
Thursday, 21.04.2016
19:15

Sa pedulakisom ce se bas usreciti

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Thursday, 21.04.2016
18:28

Kao što sam najavio pre neki dan...Kuzmic i Pavlović će sa lete, a Raduljica ostaje za rotaciju.

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 21.04.2016
18:23

sale se vraca na pecanje