"Orlovi" ušli u "Mercedes"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.09.2015.
19:07
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras je prvi put izašla na parket dvorane "Mercedes-Benz" u Berlinu kako bi odradila prvi trening u sali koja će joj biti dom u narednih sedam dana.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Stručni štab i košarkaši reprezentacije Srbije stigli su u "Mercedes-Benz Arenu" nešto pre 18 časova kako bi odradili prvi trening pred otvaranje Evropskog prvenstva.

Aleksandar Đorđević i ekipa autobusom su stigli do "Arene" u kojoj će odigrati svih pet utakmica grupne faze takmičenja, a potom su dvoranu preuzeli od reprezentativaca Španije.


Pojedini reprezentativci Srbije i Španije imali su prilike da kratko proćaskaju a onda je selektor "Orlova" Aleksandar Đorđević okupio igrače i dao znak za početak prvog treninga u prestonici Nemačke.

Zahvaljujući Košarkaškom savezu Srbije imate prilike da vidite kako je izgledao ulazak na parket "Arene Mercedes-Benz", a ekskluzivni materijali iz Berlina pristizaće tokom večeri nakon što trening bude završen.


Podsećamo da će reprezentacija Srbije prvu utakmicu na predstojećem Eurobasketu odigrati u nedelju sa početkom od 18 časova protiv reprezentacije Španije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke