"Orlovi", stiže vam podrška!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.09.2015.
13:19
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativci imaće danas naspram sebe izabranike Vensana Kolea ali i veliki broj Francuskih navijača koji će zduđno bodriti domaću selekciju. Ipak, "Orlovi" neće biti bez ikakve podrške u Lilu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Baš kao što je to bio slučaj pre 16 godina košarkaška reprezentacija Srbije igraće za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu protiv reprezentacije Francuske.

Te 1999. godine Francuzi su bili domaćini Eurobasketa ali je Jugoslavija uspela da ih nadigra i donese bronzu iz Pariza.

Ovoga puta "Trikolori" će iza sebe imati veliki broj navijača pošto će meč biti odigran u improvizovanoj dvorani napravljenoj na fudbalskom stadionu "Pjer Moro". To znači da bi Francuzi mogli da imaju podršku 20.000 ljubitelja košarke što je jak vetar u leđa.

"Orlovi" ne mogu da računaju na većinsku podršku sa tribina ali će i oni iza sebe imati navijače koji su stigli u Lil kako bi ih bodrili u borbi za treće mesto na Eurobasketu. Evo i delića atmosfere i jedne grupe navijača koja je stigla na stadion "Pjer Moro".

Navijaci Srbija
Foto: Sportske.net/BojanBrezovac

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke